"Büyük" bir HTC One için hazırlıklı olun!

Piyasadaki en iyi amiral gemisi telefonlardan olan bu cep, yakında "büyüyerek" karşımıza çıkabilir!

Dev cep daha da büyüyecek!

Bir süredir bilişim dünyasını etkisine almış olan en az 5 inç boyutlu, dev ekranlı telefon fırtınası etkisini yitireceğe benzemiyor. Son olarak HTC'nin, genel olarak çok iyi eleştiriler alan amiral gemisi modeli HTC One'ın 5 ila 6 inç arası boyutlarda ekrana sahip bir sürümü üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Pocketlint.com sitesinin elde ettiği bilgiler, yeni modelin geri kalan tüm özelliklerinin mevcut HTC One ile aynı olacağını gösteriyor. Telefonda aynen öncülünde olduğu gibi Snapdragon 600 işlemci ve 1.080p çözünürlüklü ekran bulunacak.

Korece web sitesi htcsoku.info ise büyük ekranlı HTC One ile ilgili farklı duyumlara yer veriyor. Sitede yer alan haberde, firmaya çok yakın kaynaklardan elde edildiği iddia edilen belgelerde, "T6" kod adını taşıyan 5,99 inç boyutlu bir modelden bahsedildiği bildiriliyor.

HTC One etrafında biçimlenen bir diğer söylentiye göreyse firma, dev ekranlı model yanında bir de küçük ekranlı model üzerinde çalışıyor. Bu ufak boyutlu modelin "HTC One mini" adını taşıyacağı iddia ediliyor. Firmadan ne büyük ekranlı ne de küçük ekranlı modelle ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil.

Okuyucu Yorumları