Büyük bombamız hazır!

Türkiye'nin en iyisinden en iyiye yakışan sürpriz: Bambaşka bir CHIP Online deneyimine hazır mısınız

Büyük bombamız hazır!

Türkiye'nin en iyi teknoloji sitesi CHIP Online, yeni tasarımı ve mobil uygulamalarıyla birlikte, yepyeni bir döneme geçiş yaptığının sinyallerini zaten vermişti. Ve şimdi son eksik de ortadan kalktı: Artık CHIP Online'a, cep telefonlarınız üzerinden, her noktası en ince detayına kadar düşünülmüş yepyeni mobil sitemiz aracılığıyla da ulaşabileceksiniz...

Bundan böyle cep telefonunuzdan CHIP Online'ı ziyaret etmek istediğinizde, sizleri otomatik olarak mobil sitemiz karşılayacak. Eğer bir sorun yaşarsanız, tarayıcınızın adres çubuğuna m.chip.com.tr adresini girerek de mobil sitemize ulaşabilirsiniz.

Peki mobil sitemizde neler var? Cevap çok kısa ve net: Bilgisayarınızdan CHIP Online'ı ziyaret ettiğinizde ne görüyorsanız hepsi mobil sitemizde de sizi bekliyor olacak. Aradaki tek fark ise, mobil sitenin cep telefonları içinözel olarak tasarlanmış yepyeni bir tasarımla hizmet veriyor olması.

m.chip.com.tr'nin keyfini çıkartmaya başlamadan şu ufak önerimizi de bir kenara yazın: Mobil sitemizde bir de gece modumuz var. Sayfanın en altında göreceğiniz gece modu satırına tıkladığında renkler beyazdan siyaha geçiş yapacak. Bu sayede, hem cep telefonunuzun pil ömrü uzayacak; hem de karanlık ortamlarda daha rahat bir tasarıma kavuşmuş olacaksınız.

m.chip.com.tr'den özel olarak seçtiğimiz ekran görüntüleri için tıklayın...

Okuyucu Yorumları