Büyük İç Mekanlar inMapper İle Keşfediliyor

inMapper: AVM, müze, havalimanı gibi büyük yapılar için iç mekan harita, navigasyon ve arama platformu.

Mekanlar inMapper ile keşfediliyor

Başta alışveriş merkezleri olmak üzere müzeler ve havalimanları gibi büyük kapalı mekanlarda navigasyonu, harita hizmetini ve akıllı aramayı birleştiren inMapper, ziyaretçilere gitmek istedikleri yere kadar yol gösteriyor. Ziyaretçiler inMapper'a; inmapper.com web sitesinden, mobil uygulamalardan ve kiosklardan erişebiliyor. Her geçen gün artan mekan sayısıyla genişleyen platform, yenilikçi bir yol bulma deneyimi sunuyor.

İnteraktif haritalar ile gidecekleri ve bulundukları yeri seçen ziyaretçiler, iç mekanlarda engelli rotası, fırsat rotası gibi farklı rotalarla navigasyon yapabiliyor. inMapper'ın akıllı arama özelliğiyle mağazalar, ürünler ve fırsatlar aranan kelimeye göre listeleniyor ve ziyaretçilerin aradıklarını kolayca bulması sağlanıyor. Ziyaretçiler indirimli şekilde alışveriş yaparken daha fazla mağaza gezme olanağına kavuşuyor. Konum paylaşımı özelliğiyle ise bulundukları yeri WhatsApp, Messenger, SMS gibi farklı mesajlaşma uygulamaları üzerinden gönderen ziyaretçiler, arkadaşlarıyla hızlıca buluşabiliyor.

inMapper'ı kullanan perakende markaları ve bankalar ise iç mekan haritaları üzerinde mağazalarını ve şubelerini gösterebiliyor, fırsat ve indirimler sunabiliyor. Böylece markalar, yüzlerce mağazanın olduğu mekanlarda kendilerini öne çıkarabiliyor. Ziyaretçilerin aramalarına uygun doğal reklamlarla da doğru zamanda doğru kişilere ulaşabiliyorlar.

Mobil uygulamalara entegre edilebiliyor

inMapper platformu; web tabanlı altyapısıyla mobil uygulama, web sitesi ve kiosklara kolaylıkla entegre ediliyor. En çok aranan mağazalar, en çok gezilen rotalar gibi ziyaretçi istatistikleri aylık rapor şeklinde mekan işletmecilerine sunuluyor. Bir harita platformu olan inMapper, hem son kullanıcıları hedefleyen hem de farklı markaların uygulamalarında çalışan bir platform olarak sunuluyor.

Okuyucu Yorumları