Büyük iPhone 6 için daha fazla öder misiniz?

Gerçekten büyük ekranlı bir iPhone 6 gelirse, onun için daha fazla ödemeyi kabul eder misiniz?

Büyük iPhone gelirse...

Yapılan yeni bir bağımsız müşteri anketine göre, Apple eğer 5.5 inç ekran boyutunda bir iPhone çıkarırsa, yeni satış rekorları bizleri bekliyor olabilir. Yurt dışında yapılan araştırma kullanıcıların, Apple'ın iPhone Air ismiyle tanıtabileceği 5.5 inç ekran boyutuna sahip akıllı telefona daha fazla para verebileceğini ortaya çıkardı.

Amerika'da kullanıcılar şu anda operatör kontratıyla birlikte 4.7 inçlik iPhone 5S'e 299 dolara sahip olabiliyor. Müşteri anketleri, Apple eğer gelecekte büyük ekranlı bir model çıkarırsa, kullanıcıların ceplerinden 100 dolar daha fazla para çıkarmayı göze alacaklarını kanıtlıyor. Yani yeni 5.5 inç'lik iPhone, yurtdışında 300 dolarlık kontratla büyük başarılar yakalayabilir. Her ne kadar Apple yeni çıkardığı iPhone'larda fiyat arttırmaya başvurmasa da belki bu devasa iPhone'da yeni bir strateji izleyebilir.

Aynı zamanda kullanıcıların yüzde 38'i 4.7 inç'lik iPhone 6'ya 199 dolar vermeye hazır, diğer bir yandan yüzde 26'sı 5.5 inçlik iPhone 6'ya 299 dolar vermeye hazır. iPhone 6 'nın fiyat dedikoduları arta dursun, aynı zamanda iPhone 6'nın çıkış tarihi de eylül ayı olarak kesinleşmiş gözüküyor.

Okuyucu Yorumları