Büyük Turnuva İstanbul’dan Başlıyor

The CPL’in 1.000.000$ para ödüllü World Tour etkinliği bu Cuma günü Mydonose Showland’de start alıyor.

Büyük Turnuva İstanbul’dan Başlıyor

Her ay dünyanın başka bir büyük şehrini ziyaret edecek olan The CPL World Tour, Barcelona, Sao Paulo, Pekin ve Santiago gibi şehirleri dolaştıktan sonra New York’daki büyük finalle sona erecek. Toplam 9 durak ve finallerde dağıtılacak toplam 1.000.000$ ödül bugüne kadar bir oyun turnuvasında dağıtılan en yüksek para ödülü. Sponsorluğunu Intel ve NVIDIA’nın yaptığı etkinliğin ilk durağının İstanbul olması bizim için de büyük bir gurur kaynağı. Turnuvada dünaynın en iyi oyuncuları Painkiller’da yarışacaklar.

The CPL World Tour dahilinde Abit’in sponsorluğunu yaptığı ACON5 turnuvasının Türkiye finalleri de aynı mekanda düzenleniyor. Kazanan oyuncuların Çin’de düzenlenecek dünya finallerinde ülkemizi temsil edeceği turnuva Counter-Strike ve Warcraft 3 oyunlarında yapılıyor. Türkiye finallerinde dereceye girecek oyunculara Intel tarafından toplam 5.000$’lık para ödülü dağıtılacak.

Mydonose Showland’deki bu büyük etkinliği ücretsiz olarak yerinden izleyebilir ve bu heyecana ortak olabilirsiniz. Mekana kolay ulaşım için Taksim’den kalkan ücretsiz servisleri kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için turkey.cplwt.com ve www.acon5.com

Okuyucu Yorumları