Çakmaklı cep telefonu: Bir bu eksikti!

Ülkemizde sigara yasağı tartışılırken, Çin'den gelen bu cep telefonu sigara yakmayı kolaylaştırıyor.

Bir bu eksikti!

At, avrat, silah üçlüsünün yerini sigara, çakmak, cep telefonunun aldığı bir çağda yaşıyoruz. Yeni bir cep telefonu bu özelliklerden ikisini birleştiriyor. SB6309 Lighter Phone, bir çakmak taşıyor. Tam da Türkiye'de kapalı alanlarda sigara yasaklandığında ortaya çıkan ürün, biraz geç kalmış gözüküyor. Yine de sigara kullananların çok hoşuna gidecek, ceplerde daha fazla yer açacak bir ürün.

Seabright SB6309 2.4 LCD ekranı, Blootooth'u, 1.3 megapiksel kamerası, çift SIM kart slotu ve FM radyosu olan bir cep telefonu. Quad-band GSM ağı destekleyen telefonun en ilginç özelliği ise altındaki bir kapakçık yana kaydırıldığında ortaya çıkan çakmağı.

Çakmak gazı kullanmadığı belirtilen çakmak, temasla sigara yaktığı için rüzgarlı havalarda da tiryakilerin hayatını kurtaracak(!) gibi gözüküyor. Seabright isimli bir Çinli cep telefonu üreticisinin ürünü olan bu telefon, Çinlilerin de taklit dışında özgün bir şeyler ortaya koyabileceğini gösteriyor. Ürün resimlerinde kırmızı, kahverengi ve siyah renkte üç modeli olduğu görülüyor.

Bu cep telefonunu yakından görmek için galerimize uğramayı unutmayın...

Okuyucu Yorumları