Çalışan Kadınlar Bu Robota Bayıldı!

Yeni nesil akıllı robot süpürgeler, evin haftanın her günü temiz ve ferah kalmasını sağlıyor.

Kadınlar bu robota bayıldı!

Ev işlerinin kadına özgü bir görev olarak görüldüğü günler geçmişte kaldı. Kadınların iş hayatında çok daha etkin ve güçlü görevler üstlenmesi, evdeki rolleri de değiştirdi. Buna karşın, daha temiz ve ferah bir evde yaşama ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Evi kimin süpüreceği konusu ise çalışan aileler için çözüm gerektiren bir kriz meydana getiriyor. Uzun ve yorucu bir günün ardından evi süpürmek, çalışan kadınlar için zahmetli ve zaman kaybı yaratan bir sürece dönüşüyor.

Akıllı teknolojiler, iş yaşamında olduğu gibi evde de kadınların imdadına yetişiyor: İleri düzey Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen akıllı robot süpürgeler, her gün kendi kendine evin yer temizliğini yaparak çalışan ailelerin evde geçirecekleri zamanı daha etkin kullanmalarına olanak tanıyor. Anker tecrübesi ve Hepsiburada güvencesiyle Türkiye'de tüketiciye sunulan Eufy RoboVac akıllı robot süpürge, HEPA filtresi ve yüksek emiş gücüyle ev ve ofis temizliğinin en zahmetli bölümlerinden birini tümüyle otomatik hale getiriyor.

Köşeye sıkışmıyor, merdivenden düşmüyor

Köşeye sıkışmıyor, merdivenden düşmüyor

Kızılötesi sensörleri ile zeminde bulunan engelleri ve köşeleri tespit eden Eufy RoboVac, dar alanlarda sıkışmayı önlerken, saksı ve benzeri nesnelere çarpmadan süpürme işlemini gerçekleştiriyor. Böylelikle kullanıcının hiçbir müdahalesine gerek kalmıyor. Akıllı robot süpürge, gücü azaldığında ise kendi kendine şarj ünitesine geri dönerek temizlik için her zaman hazırlıklı kalıyor.

Akıllı robot ile evler her zaman temiz ve ferah

Düşük profilli tasarımı sayesinde mobilyaların altına kolaylıkla girebilen Eufy RoboVac, kahve sehpalarının, kanepelerin ve masaların altında gizlenen kirleri tümüyle yok ediyor. Robotun yenilikçi tasarımında yer alan yuvarlama fırçası ve yan fırçalar, kiri etkin biçimde gevşetip yerinden çıkarıyor. Sonrasında ise 1300Pa'lık güçlü emişe sahip toz toplayıcısı devreye giriyor. Halı ve kilim gibi yükseltilere kolaylıkla tırmanan Eufy RoboVac, bu sayede uçtan uca eksiksiz bir temizlik sağlanıyor.

Sevimli dostların tüyleri sorun olmaktan çıkıyor

Farklı zemin türleri üzerinde kolayca hareket ederek evin her yerini etkin biçimde temizleyen Eufy RoboVac, ayrıca evcil hayvan tüylerini de topluyor. Geleneksel elektrikli süpürgelere kıyasla %75 daha sessiz çalışan akıllı robot, çalıştığı süre boyunca evde gürültü kirliliği oluşmasını önlüyor. Eufy RoboVac ayrıca biri HEPA olmak üzere üçlü filtre sistemiyle temizlemeyi bir üst seviyeye çıkarıyor. Güçlü filtre sistemi toz akarı ve küf sporu gibi tetikleyicileri toplayarak, dışarı verilen havanın daha temiz olmasını sağlıyor. Bu sayede toz ve benzeri alerjisi olan ev sakinleri de rahat bir nefes alıyor.

Okuyucu Yorumları