Canı sıkılanlara özel 3 site!

Yeni bir şeyler istiyor ancak ne yapacağınızı bulamıyorsanız, bu 3 harika site imdadınıza yetişecek!

Canı sıkılanlara özel 3 site!

İnternet hemen her şeyin olduğu gibi can sıkıntısının da çözümü olabilir. Canınız sıkıldığında ve ne yapsam diye düşünürken, bir de tercih yapmak istemiyorsanız bu siteler sizin için birer can simidi olabilir...

PopURLs
Can sıkıntısını geçirmenin en iyi yollarından biri farklı şeyler okumak olabilir. PopURLs size farklı kategorilere göre son dönemin en popüler kaynaklarını sunarak, güzel ve kaliteli vakit geçirmeniz için popüler yazılara, resimlere ve videolara ulaşmanızı sağlar.

StumbleUpon
Yeni web siteleri bulmak için milyonlarca kişinin tercih ettiği StumbleUpon, tam olarak hoşunuza gidecek içeriği keşfetmek için en önemli kaynaklardan biri. Yeni bir site ararken, daha önce beğendiğiniz siteleri de hesaba katan ve aynı beğenilere sahip kişilerin buldukları siteleri size sunan StumbleUpon sizi saatlerce meşgul edebilir.

43things.com

43things.com
43Things, hayatınızı değiştirmenize yardımcı olmayı amaçlıyor

43Things
Karar vermekte zorlandığınızda 43things adlı bu sosyal motivasyon sitesi işinize yarabilir. Hayatta başarmak istediğiniz şeylerin listesini yaparken, diğer kullanıcıların listelerine göz atabilir, onların hedeflerinden ilham alabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları