Canlı canlı 3D baskı yapıyoruz!

3D yazıcılarla nasıl baskı yapılıyor? Canlı yayında, işin uzmanıyla birlikte gösteriyoruz!

Canlı canlı 3D baskı!

Son zamanların en çok merak edilen konusu 3D yazıcılar hakkında bilmek istediğiniz her şeyi anlatıyor ve canlı canlı 3D modeller basıyoruz.

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu hafta sizlere dünyaca ünlü MakerBot 3D yazıcıların Türkiye temsilcisi 3BFAB'ın merkezinden sesleneceğiz. 3BFAB'ın sahibi Hakan Güzelgöz hem çok merak edilen 3D yazıcı teknolojisini bizlere anlatacak hem de canlı yayında bir 3D model yazdıracak. Biz de tüm işlemi canlı olarak CHIP TechTalk farkıyla sizlere aktaracağız.

Canlı yayında 3D yazıcılar hakkında soracağınız tüm soruları da yanıtlamayı hedeflediğimiz bu çok özel Canlı Yayın deneyimi için saatlerinizi 28 Mayıs 2014 Çarşamba / Saat 13.00'a kurun ve bekleyin! CHIP Online ana sayfasından veya CHIP Online Facebook sayfasından canlı yayını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi, bu CHIP TechTalk Canlı Yayını sonunda da izleyicilerimize bazı sürprizlerimiz olacak.

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk canlı yayını bu hafta 28 Mayıs 2014 Çarşamba / Saat 13.00'da www.chip.com.tr adresinde. Görüşmek üzere!

Okuyucu Yorumları