Canon'dan, iki yeni model yazıcı

Ofis ekipmanları ve çözümlerinin lider ismi CANON, iki yeni büyük format yazıcısı imagePROGRAF W8400 ve W6400’ü piyasaya sundu. Altı renk mürekkepli yeni yazıcılar, geniş renk seçenekleri ile kullanıcılara yüksek kalitede ve uygun fiyatlı görüntü imkanı sunuyor.

Canon'dan, iki yeni model yazıcı

Yüksek hızları ile büyük beğeni toplayan yazıcılar, yaklaşık 1.3 dakikalık bir sürede A1 boyutunda sayfa hazırlayabiliyor. imagePROGRAF W8400, 2.2 dakikada A0 boyutunda yüksek kalitede çıktı alabiliyor. CANON’un yüksek yoğunluktaki yeni sarı mürekkebi ise geniş renk seçeneği ile kullanıcılara daha parlak fotoğraf ve poster üretme imkanı tanıyor.

imagePROGRAF W8400 ve W6400, iki yeni yazılım uygulamasıyla satışa sunuluyor: Dijital Photo Print Pro ve PosterArtist. Dijital Photo Print Pro, kullanıcıların karmaşık yazılımlar kullanmadan fotografik görüntülerini hızlı bir şekilde sonlandırıp basmalarını sağlarken, Poster Artist ise poster tasarımları yapmalarına yardımcı oluyor.

Tasarım ajansları, fotokopi ve fotoğraf firmalarından gelen talepler üzerine bu yeni ürünleri geliştirdiklerini söyleyen Canon Avrupa Ürün Pazarlama Yöneticisi Paul Hinkis, “Hafif ve kompakt olarak tasarlanan imagePROGRAF W8400 ve W6400 pratik bir kullanıma sahip“ dedi.

Pg pigment-bazlı CANON mürekkebini kullanan imagePROGRAF W8400 ve iW6400, suya dayanıklı ve renk stabilitesi özelliğine sahip. Renk performansı ve derecelendirmesi, boya-bazlı mürekkep sistemlerine rakip olabilecek düzeyde. Her iki yazıcının photo siyah ve mat siyah olmak üzere iki farklı değiştirilebilir siyah mürekkebi bulunuyor. Photo siyah fotoğraflar, dergiler, posterlerde derinlik sağlarken; mat siyah ise sanat, gazete ve CAD uygulamalarında kullanıcıların keskin bir siyah görüntü elde etmesine yardımcı oluyor.

imagePROGRAF W8400 ve W6400 ile kullanıcılar 10’’x11’’ ve 8’’x 10’’ ve B2–A1, ayrıca W8400 ile A0 ve B0 gibi farklı formatlarda çıktı alabiliyor. Standart yazılıma uyum gösteren yeni yazıcılarda Adobe Photoshop için plug-in; AutoCAD ve AutoCAD LT için HDI sürücüsü bulunuyor.

Okuyucu Yorumları