Canon'dan iki yeni tarayıcı

Canon'un yeni nesil tarayıcıları çift yönlü olarak dakikada 50 sayfa tarama yapabiliyor...

Tarayıcıda yeni nesil

Canon, küçük ofisler için tasarladığı, yer ve zaman tasarrufu sağlayan tarayıcıları imageFORMULA DR-2010C ve imageFORMULA DR-2510C'yi piyasaya sürdü.

Renkli veya siyah-beyaz ayırt etmeksizin günde 1.500 sayfaya kadar tarama hacmine sahip.

Küçük ofislerin çalışma grubu ortamlarında işle ilgili kritik belgelerin taranması için tasarlanan iki yeni cihaz da günde 1.500 sayfaya kadar tarama hacmiyle e-postaya tarama veya masaüstüne tarama gibi belirli amaçlara yönelik işlemler için tavsiye ediliyor.

imageFORMULA DR-2510C, dakikada 25 sayfa veya çift taraflı olarak ise dakikada 50 görüntü tararken, imageFORMULA DR-2010C ise dakikada 20 sayfa veya çift taraflı olarak dakikada 40 görüntünün taranmasını sağlıyor. Yeni cihazlar ayrıca siyah beyaz, gri tonlarda veya renkli olup olmaması fark etmeksizin aynı hızda taranmasını sağlayan gelişmiş CIS Sensörü'ne sahip bulunuyor.

imageFORMULA DR-2010C ve imageFORMULA DR-2510C, bağlı bulunduğu ana bilgisayardan açılıp kapatılabiliyor, böylece gereksiz yere açık kalmaları önlenerek enerji tasarrufu sağlıyor.

Tarayıcıların üzerinde bulunan yeni görev tuşları, kullanıcıların doğrudan çıktıyı belli bir yere yönlendirebilmelerine, belirlenen formatta, renkte ve çözünürlükte çıktı elde edebilmelerine imkan sağlıyor.

Kartvizit ve kabartmalı kart da taranabiliyor

Kartvizit ve kabartmalı kart da taranabiliyor

Her iki cihaz da, yeni kağıt girişi eğimi tasarımıyla kartvizit, kabartmalı kartlar ve folyo özelliği ile A3 boyunda kağıtlar gibi çeşitli boyutlardaki ve kalınlıklardaki belgeleri güvenilir biçimde tarıyor. imageFORMULA DR-2510C ayrıca Ultrasonik Çift Beslemeyi Algılama (Ultrasonic Double Feed Detection) özelliği ile kağıt besleme güvenilirliği sunarak, çift kağıt alışı riskini ortadan kaldırarak veri kaybını önlüyor.

Yeni cihazların Otomatik Renk Algılama, Metin Yönünü Tanıma, Gelişmiş Metin Düzeltme, Boş Sayfayı Algılama ve Hare Azaltma içeren yüksek kaliteli görüntü işleme özellikleri, yüksek kalitede görüntü taraması sağlıyor.

Canon Avrupa Yeni İş Çözümleri Pazarlama Müdürü Sean Suematsu, imageFORMULA DR-2010C ve imageFORMULA DR-2510C ile yüksek hızda tarama olanağını, küçük ve yoğun ofis çalışma gruplarına makul bir fiyatla sunduklarını söyledi.

Canon'un yeni imageFORMULA serisine ait ilk cihazlar olan imageFORMULA DR-2010C ve imageFORMULA DR-2510C, Mart 2008 itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Yeni ürünlerin satış fiyat bilgileri:

imageFORMULA DR 2010C: 750Euro
imageFORMULA DR 2510C: 890Euro

Daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları