Canon Legria'nın gerçek gücü!

Görüntü yönetmenleri ve amatör video meraklıları için tasarlanan yeni LEGRIA HF S serisi tanıtıldı!

Canon Legria'nın gücü!

Görüntü yönetmenleri ve amatör video meraklıları için tasarlanan yeni LEGRIA HF S serisi, bir dizi birinci sınıf, FULL HD video kameradan oluşuyor. Canon'un ileri görüntüleme teknolojisini gelişmiş manüel kontrol seçenekleriyle birleştiren LEGRIA HF S serisi, kontrolü kullanıcıların eline bırakarak, olağanüstü kalitede filmler çekmelerini amaçlıyor.

LEGRIA HF S serisinde kameralar, 8 Megapiksel Full HD CMOS sensör, Canon HD Video Lens (10x optik zoom) ve DIGIC DV III görüntü işlemcisinden oluşan Canon HD Camera Sistemi ile üstün bir video kalitesi sunmayı amaçlıyor. Modellerin her biri, ayrıntılı AVCHD çekimleri bile 24Mbps'ye varan yüksek veri hızında kaydedebiliyor.

Motorlu Optik Görüntü Dengeleyici (OIS) özelliği ile maksimum zoom'lama seçeneği sunan LEGRIA HF S modellerinde, kullanıcılar denge ayarını manüel olarak yapabiliyor. Canon'un mevcut Dinamik Optik Görüntü Sabitleme sistemi ile optik görüntü dengeleyici, kamerada sallantıyı en aza indirgeyerek, titreşimsiz, durağan çekimler yapılmasına olanak sunuyor. Altıgen diyafram ise, kısıtlı alan derinliklerinde bile hoş bir bokeh efekti yaratıyor.

Entegre özellikler, dokunmatik ve dahası

Entegre özellikler, dokunmatik ve dahası

LEGRIA HF S serisinde bulunan, çekim sırasında sesin en iyi düzeyde kaydedilmesini sağlayan Entegre Otomatik Mikrofon Zayıflatıcı, ses düzeyini manüel olarak kontrol etme seçeneği sunuyor. Modellerin tümünde mikrofon ve kulaklık jakları da buluyor.

LEGRIA HF S serisinde yer alan modeller, Canon'un dokunma teknolojisine sahip ilk video kameraları olma özelliği taşıyor. 8.8cm (3.5") boyutundaki, 922,000 noktalık Dokunmatik LCD ekranlar, dört kat daha fazla ayrıntı ve kontrast özelliği sunarak, kaydedilen görüntünün %100'ünü gösterirken video çekimlerini ve aynı zamanda çekimlerin bulunmasını da oldukça kolaylaştırıyor.

Yeni Dokunma Odak, Dokunma Pozlama ve Dokunma İzleme özellikleri ise kullanıcıların yaptıkları çekimleri kolaylıkla kontrol etmelerini sağlıyor. Hareket tabanlı arabirim ise diyafram aralığı, deklanşör hızı veya pozlama gibi ayarların alternatif bir şekilde elle yapılabilmesini sağlıyor.

LEGRIA HF S serisi, basit çekimler yapmak isteyen kullanıcılara da bir dizi özellik sunuyor. İlk kez LEGRIA video kameralarda kullanılan Akıllı Otomatik modu, Manzara Algılama Teknolojisi ile 31 adede kadar manzara tipinin tanınmasını sağlayarak, çekim ayarının kontrol edilmesine olanak sunuyor. İki, dört veya sekiz saniyelik çekimler yapabilen Anlık Video Görüntü modu, kullanıcıların çekimlerinde daha yaratıcı olmalarını sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları