CANON’dan yeni çok fonksiyonlu yazıcı

CANON’un yeni çok fonksiyonlu yazıcısı iR 6800, ofisler için gerekli olan renkli/ siyah beyaz fotokopi - yazıcı, renkli/ siyah tarama öz elliklerini tek bir üründe bir araya getiriyor.

CANON’dan yeni çok fonksiyonlu yazıcı

iR 6800C ve network ortamında çalışabilen iR 6800CN olmak üzere iki ayrı modeli bulunan cihaz, dakikada 68 siyah beyaz, 16 renkli kopya ve baskı işlem kapasitesine sahip.

Ağ üzerindeki iletişimi geliştiren çok fonksiyonlu yazıcı iR 6800, ağa bağlandıktan sonra birçok noktaya tek bir işlemle renkli ve siyah beyaz doküman yollama, çıktı alma imkanı sunuyor. Dokümanlara profesyonel bir görüntü kazandıran iR 6800, smart colour özelliği ile ofislerdeki siyah beyaz iş ortamını renklendirerek, kullanıcıların ekonomik fiyatlarda renkli elektronik ve kağıt dokümanlar yaratmasına yardımcı oluyor. Farklı şifreler ile kullanıcıların renkli / siyah beyaz fotokopi, renkli/ siyah beyaz baskı, tarama ve adet limitleri belirleyen iR 6800, yetkisiz kullanımlardaki yüksek maliyeti de en aza indiriyor.

Dokümanlar bir kere tarandıktan sonra e-posta olarak gönderilebildiği gibi, iR 6800’ün digital posta kutusu özelliği sayesinde, makine şifreli olarak saklanabiliyor.

Standart arkalı önlü baskı özelliği bulunan iR 6800, ihtiyaca bağlı olarak kullanıcıya pek çok sonlandırma seçeneği sunuyor. Opsiyonel bu özellik sayesinde dokümanlar çoğaltıldıktan sonra baskı işlemi; zımbalama, delgeçle delme ya da katlama işlemleri ile sonlandırılabiliyor.

Okuyucu Yorumları