Captain Marvel Rekor Kırdı!

Türlü türlü eleştiriye uğrasa da; Captain Marvel, Disney-Marvel Comics evrenin en başarılı filmlerinden biri olmayı başardı.

Captain Marvel rekor kırdı!

27 Şubat 2019 tarihinde, dünya çapında gösterime giren Captain Marvel, çarpıcı bir gişe hasılatına imza attı. 150 milyon dolarlık yapım bütçesi ile geliştirilen eser, 1 milyar dolarlık gişe hasılatını şimdiden geride bırakmayı başardı ve Marvel-Disney Comics evrenin en başarılı filmleri arasına adını yazdırdı.

Captain Marvel, 900 milyon dolar gişe hasılatı elde etti ve sinematik açıdan çok daha kalifiye bir hikayeye sahip olan Wonder Woman'ı bile geride bıraktı. Yapımda; Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Lee Pace ve Jude Law, performansları ile tam not almayı başardılar.

Yapımda, Brie Larson, Oscar ödüllü oyuncu Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg ve Oscar odayı Jude Law gibi isimler yer aldı. Filmin yönetmenlik koltuklarında ise; Half Nelson, Sugar, Children of Invention, It's Kind of a Funny'den tanıdığımız Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi yer aldı.

26 Nisan 2019'da gösterime girecek Avenger Infinity War 2: Endgame filminde, Captain Marvel çok ciddi bir rol üstlenecek. Ne de olsa Captain Marvel için Marvel evreninin Superman figürü ifadesini kullanabiliriz.

Okuyucu Yorumları