CASIO'dan yeni model: Exilim EX-P505

Dijital fotoğraf makineleri ile çekilen videolardan yüksek kalite beklenemeyeceğini kim söylemiş? CASIO’nun yeni Exilim EX-P505 modeli dijital fotoğraf ve video dünyasında yeni bir dönemin öncüsü.

CASIO'dan yeni model: Exilim EX-P505

Casio’nun dijital fotoğraf ve dijital videoda en iyi özellikleri bünyesinde toplayan yeni Exilim P505 modeli Mart ayında Hızlı Sistem’le Türkiye’de...

CASIO Exilim EX-P505, hem 5 megapiksel çözünürlükte dijital fotoğraf çekebilen üstün bir dijital fotoğraf makinesi, hem de 640x480 ebadında saniyede 30 kare dijital video çekimi yapabilen şahane bir dijital video kamera! Yani, artık tatile ya da iş gezisine giderken, video ve fotoğraf çekimleriniz için iki farklı cihaza ihtiyacınız yok. CASIO Exilim EX-P505 bu iki farklı dünyayı tam da istediğiniz şekilde bir araya getiriyor. CASIO Exilim EX-P505, Hızlı Sistem güvencesi ve en cazip koşullarla Mart sonunda tüketiciye ulaşacak.

Yüksek Detaylı Fotoğraflar...

CASIO Exilim EX-P505, yüksek görüntü kalitesi, düşük güç tüketimi, çok hızlı işlem ve şık, zarif tasarım özelliklerini son derece kompakt tasarımlarda bir araya getiren rakipsiz CASIO Exilim serisinin en yeni üyesi. Profesyonel görünümü ve SLR-tarzı yapısıyla ilgi çeken CASIO Exilim EX-P505, 5.0 megapiksel CCD, 5x optik zoom lens ve istediğiniz yöne dönebilen 2.0-inç (5.08 cm) LCD ekranı ile öne çıkıyor.

Exilim EX-P505’te dijital fotoğraf çekiminde en iyi sonuç için kullanıcıya rehberlik yapan 22 farklı “Best Shot” kılavuzu mevcut. Usta fotoğrafçılar ise, CASIO Exilim EX-P505 ile bütün çekim kontrollerini kendileri yapabiliyorlar. Exilim EX P505’teki “EX Finder” özelliği, çekimle ilgili tüm detay bilgileri bir arada, anlık olarak grafiklerle kullanıcıya gösteriyor. Exilim EX-P505, kapasite artırımı için SD/MMC bellek kartı kullanıyor

MPEG-4 Video Kaydı!

Exilim EX-P505, yüksek çözünürlükte dijital fotoğraf çekebilen bir fotoğraf makinesi olmasının yanında, gelişmiş video çekim özellikleriyle de yüksek kaliteli bir dijital video kamera. Sahip olduğu MPEG-4 görüntü kayıt teknolojisi sayesinde Exilim EX-505, çok yüksek kalitede, VGA ebatlarında (640x480 piksel), 30 kare/saniye video çekebiliyor.

Video modundaki benzersiz yenilikler kullanıcılara benzersiz kolaylıklar sunuyor. Bunlardan biri, "Past Movie" özelliği. Bu sayede, önbellekten bellek kartına video kayıt işlemi deklanşöre basılmasının 5 saniye öncesinden başlatılabiliyor. Bu teknik sayesinde çekim yaparken tam istediğiniz anı kaçırmaktan endişe etmeyeceksiniz.

"Motion Print" özelliği ise, çekilen video görüntüsünden istenen bir kare kolayca çıkartılıp dijital fotoğraf formatına aktarılmasını ve baskı alınmasını sağlıyor.

Üstün Özellikler

Yüksek çözünürlüklü CCD Sensör
Net, zengin detaylar ve keskin görüntü için 5.0 megapiksel CCD algılayıcı.

40x Zoom!
5x optik zoom, 8x dijital zoom olmak üzere toplam 40x zoom.

Geniş, Hareketli Ekran
Farklı açılardan çekimleriniz için istediğiniz yönde dönüp çevrilebilir, 2.0 inç (5.08 cm) ebadında yüksek kaliteli TFT LCD ekran.

Kontrol Sizde!
CASIO’ya özel Best Shot çekim kılavuzlarına ek olarak, diyafram ve enstantane öncelikli modlar ve bütün kontrollerin kulanıcı tarafından yapılmasını sağlayan manuel çekim modu.

Hızlı açılış ve başlangıç
EXILIM P505 sadece 0.8 saniye içinde açılıp çekime hazır hale gelebiliyor.

Makro Çekim Becerisi
Makro fotoğraf tutkunları için güzel haber! EXILIM EX-P505 sadece 1 cm mesafeden bile fotoğraf çekebilirsiniz.

Uzun Süreli Video Kaydı
Video kayıt süresi sadece 3-5 dakika ile sınırlı değil. Exilim EX-P505, MPEG-4 teknolojisi sayesinde sınırsız video çekimi yapabiliyor.

Video Çekiminde de “Best Shot”!
Casio Exilim serisi dijital fotoğraf makinelerinde büyük bir başarıyla kullanılan Çekim Kılavuzları (Best Shot) video modunda da kullanılıyor. Video çekiminde de en iyi sonucu almak için beş farklı “Video Best Shot” çekim kılavuzundan birini kullanabilirsiniz.

Movie Playback Zoom
“Movie Playback Zoom” özelliği sayesinde, Exilim EX-P505 ile yaptığınız video kaydını cihaz üzerinde seyrederken video görüntüsüne zoom yapabilirsiniz.

Hızlı Aktarım
USB 2.0 sayesinde yüksek hızda veri aktarımı mümkün olabilmekte. Bu durum özellikle video kayıtlarını aktarırken kullanıcıya zaman kazandıracak.

Direkt Baskı
Direkt baskı alma imkânı sunan PictBridge başta olmak üzere, ExifPrint ve PRINT Image Matching III gibi baskı teknolojleriyle uyumlu.

Üstelik Çok Hafif!
Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran EXILIM EX-P505, sadece 215 gram ağırlığında. Casio Exilim EX-P505’in boyutları 98.5 x 55.5 x 73.5mm.

Okuyucu Yorumları