Casper'dan göz alıcı dokunmatik ürünler!

Türkiye'nin yerli markası Casper, dokunmatik ürünleriyle gençlerin vazgeçilmezi olmayı amaçlıyor!

Casper'dan göz alıcı ürünler!

Türkiye'nin ilk dokunmatik ultrabook ürününe imza atan Casper, Nirvana Touch Ultrabook (CBT) ve masa üstlerinde yeni bir dönem başlatan Nirvana One PC (NAT) ürünleriyle teknoloji dünyasında ses getirmeye devam ediyor. Tasarımıyla şıklığı yansıtan Casper, tablet ürünleriyle de her yerde yanınızda.

14" HD LED ekrana sahip Casper Nirvana Touch Ultrabook; Intelcore i5 işlemci, Windows 8 işletim sistemi, 8 GB bellek kapasitesi, 500 GB SATA sabit disk ve 3 watt yüksek ses kalitesi ile iyi bir donanım sunuyor. Sunduğu özelliklere göre uygun fiyat avantajıyla da kullanıcıyı cezbeden Nirvana Touch Ultrabook ile dilediğiniz her yerde hayata bağlanmanın keyfini sürebilirsiniz.

"Casper Nirvana One PC" masaüstünde yeni bir dönem başladı...

Tüm teknolojisi 23,6" Full HD ekran içerisine yerleştirilmiş "Casper Nirvana One PC, kabloların oluşturduğu karmaşık görüntüye son veriyor. Intel'in gelişmiş yeni işlemcileri 3. Nesil Core i7 3770S ve Core i5 3450S'i seçeneğe bağlı olarak üzerinde barındırıyor. 3 GB AMD Radeon ekran kartı bulunan "Casper Nirvana One PC" mükemmel bir görüntü sunarken 16 GB bellek seçeneği ile aynı anda çok iş yapabilmenizi kolaylaştırıyor. Optik sürücüsünü monitörde barındıran "Casper One PC" 2 TB SATA sabit disk seçeneği ile geniş depolama alanı sunuyor.

Casper tabletle her yerde teknoloji

Türkiye'nin yerli markası Casper tabletleriyle de liderliğe oynuyor. Şu an için piyasada var olan 7" ve 10" ekran seçeneklerinin yanı sıra 3G teknolojisi ile de adından söz ettirecek. 1 GB hafıza ve 8 ya da 16 GB'lık depolama seçenekleriyle, hafifliği buluşturan tabletleri yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Sosyal ağlara kesintisiz bağlanırken, teknik donanımı sayesinde işlerinizi de kolayca halledeceksiniz.

Okuyucu Yorumları