Casper Nirvana 12.1" Tablet PC

Casper, kullanıcılar için son model Casper Nirvana 12.1'' Tablet PC modellerini piyasaya sundu.

Casper'dan Tablet PC

Daha önce cep telefonlarında kullanılan dokunmatik ekran özelliğini dizüstü bilgisayara taşıyan Casper Nirvana 12.1'' Tablet PC, güvenliği maksimuma çıkaran parmak izi okuma özelliğini de içinde barındırıyor.

Casper, yeni ürünü Casper Nirvana 12.1'' Tablet PC modellerini piyasaya sundu. Casper Nirvana 12.1'' Tablet PC, küçüklüğü, kolay taşınabilirliği ve dokunmatik ekran özelliğine sahip olmasının yanı sıra, en son teknolojik özellikleriyle de ön plana çıkan bir ürün.

Casper tarafından piyasaya sunulan Casper Nirvana 12.1" Tablet PC, toplantıdan toplantıya koşan profesyonelleri, dizüstü bilgisayarı yanında olmadan yaşayamayan teknoloji tutkunlarını, müzik ve resim arşivi olmadan rahat edemeyenleri, kısacası teknolojiyi daima yanında bulundurmak isteyenlere yönelik geliştirilmiş bir ürün.

Kullanıcılar Casper 12.1" Tablet PC Modelleri ile
- E-postalar yazıp gönderebilir
- Dosyalarınızı düzenleyebilir
- Notlar alabilir, kaydedebilir, isterlerse bunları yazılı metine dönüştürebilir (Vista Business, Vista Ultimate ve Vista Home Premium İşletim sistemlerinde İngilizce yazımlarda)
- El yazısıyla yazılmış belgelerini, Tablet PC'si olmayan diğer kullanıcılarla bile paylaşabilirler

Casper Nirvana Tablet PC, 180 derece dönebiliyor.

Casper Nirvana Tablet PC, 180 derece dönebiliyor.
Casper Nirvana 12.1" Tablet PC: Casper'ın Son Sürprizi

180 Derece dönebilen dokunmatik ekranı olan Casper Nirvana 12.1" Tablet PC, Touch Screen özelliği sayesinde; kullanıcılar mouse veya tablet kalemi ile yaptııkları pek çok şeyi parmaklarıyla da yapabiliyor. Örneğin; sayfaları gezebiliyorlar, ekran üzerinde ikonların kontrolünü yapabiliyorlar, hatta yazı bile yazabiliyorlar.

Casper Nirvana 12.1" Tablet PC'nin işletim sistemi Windows Vista, bilgisayarın üzerindeki küçük noktalara odaklanabilmek ve sadece parmaklarla ekran üzerinde rahatça dolaşabilmek için bir de "Touch Pointer" sağlıyor.

Parmak izi okuyan fingerprint sistemi ile kullanıcılar Casper Nirvana 12.1" Tablet PC'lerinin içerisindeki verilere, elektronik postalara en hızlı, en güvenilir ve en kolay şekilde erişebiliyor.

Casper Nirvana 12.1'' Tablet PC'de Son Teknoloji
Casper, Pentium Dual Core işlemcili 12.1" Tablet PC modelleri de sunarak tüketicilere ürün çeşitliliğini sağlayarak, çok sayıda alternatifler sunuyor.

- Beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği
- 1.3 MP Entegre Web Camera
- Bluetooth
- DVD Yazıcı
- Parmak izi okuyucu (fingerprint)
- Kensington Lock Desteği
-180 Derece dönebilen dokunmatik ekran

Bu ürün Casper tarafından 1099$+KDV ve 1599$+KDV gibi geniş bir fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları