Casper'dan babalar günü hediyesi

Babalar Günü'nde babanıza verilecek güzel hediyelerden biri de Casper Nirvana C800.

Babanıza bilgisayar alın

Babalar için verilebilecek en güzel hediyelerden biri Casper'dan geliyor. Bu yıl 25. yılını kutlayan Casper'ın dizüstü bilgisayar modeli Nirvana C800, performans ve şıklık arayan babalara hitap ediyor. 15.6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan Casper Nirvana C800, altıncı nesil Intel Core i7 işlemci, GeForce GTX 950M ekran kartı ve performansı ile babaları zirveye taşıyor.

YÜKSEK KALİTEDE HIZ KESMEDEN ZİRVEYE ULAŞIN

Standart bilgisayar modellerine göre daha fazla performans sağlayan yeni nesil Casper Nirvana C800, çalışırken ya da oyun oynarken 2,5 kat daha yüksek verimliliğin yanı sıra performans açısından da zirveye çıkmanızı sağlayacak. Nirvana serisinin yeni nesil üyesi C800, oyun tutkunlarının da vazgeçilmezi olacak. İşlemcisi ve güçlü bileşenleriyle teknoloji tutkunlarını zirveye taşıyacak Casper Nirvana C800 ile sinema keyfi yaşarken, 3D oyun oynarken, 4K videoları düzenlerken göz alıcı bir deneyime ulaşacaksınız. Casper Nirvana C800, Intel Quick Sync Video ile görüntü işlemeyi daha hızlı ve verimli hale getiriyor.

HIZLI, DAYANIKLI, ŞIK

Ev, iş ve okul hayatında sağladığı maksimum performans ile kullanıcısının kısa zamanda daha hızlı iş bitirmesine olanak tanıyarak, sevdiklerine daha çok zaman ayırmasını sağlayan Nirvana C800, 15.6 inç büyüklüğündeki ekranı, 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Serinin yeni üyesi C800, kelebek kanatlarından alınan ilhamla üretilen dış tasarımı ve gümüş renkli klavyesi ile dizüstünde yeni bir dönemin öncülüğünü üstleniyor.

Kristal ses teknolojisiyle görüntüde olduğu kadar, yüksek seviyelerde bile berrak ses kalitesi sunan Casper Nirvana C800, Casper Notebook Çantası ve Casper Kablosuz Mouse hediyesi, KDV dahil 3.149 TL ile 3.499 TL arasında farklı konfigürasyon seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Okuyucu Yorumları