Cebini şarj ederken karakola düşen adam!

Cebinizi nerede şarj ettiğinize dikkat edin; aksi halde kendinizi her an karakolda bulabilirsiniz!

Telefon şarjı tutuklattı!

Akıllı telefon kullanıcıları, günlük hayatları sırasında sınırlı şarj ile yarı yolda kalmaya alışkınlardır ve telefonlarını her yerde şarj edemeyeceklerinin de farkındadır. Ancak Londralı bir adam, yakın zamanda bir şehir içi tren yolculuğu sırasında "elektrik çalmak" şüphesi ile gözaltına alındığında bu durumu zor yoldan öğrenmek zorunda kaldı.

Robin Lee, London Overground hizmeti ile Hacknet Wick ve Camden Road arasında seyahat ederken, iPhone'unu trendeki bir prize bağladı. Söylediğine göre bir polis memuru kendisine yaklaştı ve elektriği yasal olmayan bir şekilde aldığını belirtti.

Lee, Camden Road'da trenden indiğinde daha fazla polis memuru ile karşılaştı ve tutuklandı. Kelepçelenen Lee, bir polis aracına bindirilerek British Transport Police (BTP) merkezine götürüldü ve burada serbest bırakıldı.

London Evening Standart'a konuşan Lee, "(kendisini tutuklayanın) aşırı tutkulu bir toplum destek memuru" olduğunu ve "aslında tutuklanmaması gerektiğini" söyledi. Ancak görünene göre Lee'nin bu olaya tepkisi başına daha fazla sorun açmış gibi gözüküyor. Bir sözcünün açıklamaya yaptığı eklemeye göre Lee "görevliye saldırdığı için" tutuklanmış durumda.

Transport for London'ın söylediğine göre, London Underground trenlerindeki prizlerin yakınlarında bulunan uyarılar, açık bir şekilde bu prizlerin "sadece 'temizleyiciler' için olduğunu ve toplum kullanımına açık olmadığını" belirtmekte...

Okuyucu Yorumları