Cebini sessizde unutanlara özel uygulama!

Eğer cebinizi sık sık sessize alıp sonra sesini açmayı unutuyorsanız, bu uygulama sizin için!

Cebini sessizde unutanlara...

Çoğumuzun başına gelmiştir; bir toplantıdan veya sinemadan çıktıktan sonra telefonumuzun sesini açmayı unuturuz. Bu sırada gelen acil aramaları kaçırmak da çoğu zaman keyfimizi kaçırır. Arayan kişiye geri döndüğümüzde ise "telefonu sessizde unutmuşum" bahanesi çoğu kişiye artık inandırıcı gelmez.

İşte bu duruma düşmemek için, telefonun sessiz moddan çıkarılmasını otomatiğe bağlayan Shush! uygulaması en büyük yardımcınız olacak. Uygulama telefona kurulduktan sonra bir kez zamanlama ayarını yapmanız yeterli oluyor. Telefonun ses seviyesini en alt seviyeye getirmenizle beraber uygulama kendini çalıştırmaya başlıyor ve ona belirlediğiniz süre sonunda telefonun zil sesini yeniden açıyor.

Uygulamayı kurduğunuzda, genel olarak telefonun ne kadar süre sessiz kalmasını istediğinizi belirliyorsunuz. 15 dakikadan 12 saate kadar giden bir süre seçimi var. Zaman aralıkları da 15 dakika olarak artıyor. Ayrıca, telefonun ses ikonuna renk katmanız ve zevkinize göre şekillendirmeniz de mümkün.

Ayarlamanız bittikten sonra artık uygulamayı unutuyorsunuz. Ne zaman telefonun sesini kıssanız, o sizin için, belirlediğiniz sürenin sonunda telefonun sesini otomatik olarak açıyor. Böylece telefonu saatlerce sessizde unuttuğunuz günler geride kalıyor. Gerçi, insan bazen telefonunu sessizde unutmak istiyor, bunu da inkar etmemek lazım...

Uygulamayı Android uygulama merkezi Google Play'den indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları