Cebinizdeki paranın hesabını bilin!

Küçük ve orta ölçekli işletme sahipleri ve yöneticileri: Bu Canlı Yayınımızı kaçırmayın!

Paranızın hesabını bilin!

Günümüzde finans yönetiminin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yok. Ekonomik dalgalanmaların herkesi etkilediği günümüzde, kişisel ve küçük işletmeler için özel olarak geliştirilen bulut tabanlı bir finansal yönetim uygulaması olan ParaşütCanlı Yayında mercek altına alıyoruz. Konuğumuz Paraşüt Kurucu Ortağı Fahri Özkaramanlı. Sorularınızı Canlı Yayında bekliyoruz!

Canlı yayınımızı 12 Ağustos 2015 Çarşamba günü www.chip.com.tr/canli adresinde takip edebilirsiniz.

Paraşüt hakkında genel bilgi

Paraşüt, küçük ve orta ölçekli işletmelerin finansal operasyonlarını daha verimli yönetebilmesini desteklemek hedefiyle 2013 yılından bu yana Türkiye'deki KOBİ'ler için geliştirilen, bulut tabanlı bir finansal yönetim uygulamasıdır. İşletme sahipleri için finansal kontrol paneli niteliği taşıyan uygulamada fatura ve cari hesap yönetimi, kredi kartı ile online tahsilat gibi temel finansal hizmet ve bilgiler gerçek zamanlı ve kolay anlaşılır şekilde sunulmaktadır. $50M büyüklüğünde Hollanda merkezli girişim sermayesi fonu olan "Revo Capital" ve finansal hizmetler alanında uzmanlaşmış, $225M büyüklüğünde ABD merkezli girişim sermayesi fonu olan "Ribbit Capital"ın yatırımları ile büyümüştür. Bu yıl ikinci tur yatırımları da almıştır.

Paraşüt, abonelik bazında Haziran 2014 tarihinden itibaren hizmet veriyor. Paraşüt, bugüne kadar Türkiye'de 22.000 işletmeye ulaştı.

Okuyucu Yorumları