CeBIT 2009: Nero'ya Nvidia CUDA desteği

Nvidia CUDA mimarisini kullanan Nero Move it'in yeni sürümü CeBIT 2009'da ses getirdi.

Nero'ya Nvidia desteği!

Nero, NVIDIA CUDA mimarisini kullanan Nero Move it'in yeni sürümünü Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT fuarında tanıttı. Nero Move it müşterilerine ücretsiz güncelleme olarak gelecek yeni sürümde CUDA desteği sayesinde CPU kullanımı azalacak, kullanıcılar daha hızlı dosya aktarım sürelerinin keyfini yaşayacaklar. CUDA teknolojisi sayesinde NERO Move it, Nvidia grafik işlemcilerin yüksek kapasiteli paralel veri işleme gücünden faydalanıyor, iPOD için özelleştirilmiş HD videoların hazırlanması saatlerden dakikalara inebiliyor. H.264 video verisi sıkıştırma standardıyla yüksek tanımlı video içeriği oluşturulurken zamandan kazanç daha da fazla olabiliyor.

Standartları temel alan NERO Move it teknolojisi, çeşitli türlerdeki taşınabilir cihazlar arasında kullanılan farklı formatlardaki müzik, resim ve video dosyalarını dönüştürme işlemini teknolojiyle pek arası olmayan kullanıcıların bile kolayca ve çabuk yapabilmelerini sağlıyor. Dijital fotoğraf makineleri, kameralar, sosyal siteler, taşınabilir PlayStation (PSP), iPod cihazları, T-Mobile G1, Apple iPhone 3G, akıllı telefonlar, cep telefonları, bilgisayarlar arasında içeriğin aktarılması için Nero Move it tasarlandı.

Önerilen perakende fiyatı 49.99 euro olan Nero Move it dünyanın her yerinden Nero internet alışveriş noktalarından satına alınabilir. NVIDIA CUDA desteğine sahip Nero Move it sürümü Nisan 2009'da kullanıcılarıyla buluşacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.</>

Okuyucu Yorumları