CeBIT Bilişim Eurasia 2009'dan kareler...

CeBIT 2009'a gidemedim diye üzülmeyin; CHIP Online fuarı dev bir galeriyle ayağınıza kadar getiriyor

Müthiş karelerle CeBIT!

Fuar açılışında yüksek güvenlik önlemleri vardı. İlk gün girişte sıkıntı yaşayanlar olduysa da, ikinci gün daha rahat olacağını söyleyebiliriz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için alınan bu güvenlik önlemleri sebebiyle fuarda çok sayıda polis memuru vardı. Memurlar da teknolojiye büyük ilgi gösterdi ve CHIP abonesi oldu. Türksat standının açılışından karelerde Cumhurbaşkanı için toplanan kalabalığı ve basın ordusunu da görebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük teknoloji fuarı CeBIT Eurasia 2009'u gezdik, dolaştık. CHIP, LEVEL ve CHIP Online standını da bol bol fotoğrafladık. Bu yıl siyah ve kırmızıyla dikkat çeken bir stand oldu.

Elbette sadece kendi standımızı değil fuar alanından da sizler için fotoğraflar çektik. Teknoloji şirketlerinden, üniversitelerden, basından pek çok standı galerimizde görebilirsiniz. Bu yıl özellikle internet bağlantı sağlayıcılar, basın, anti-virüs ve eğitim şirketlerinin ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz. Arada güneş enerjisiyle çalışan araçlar, ilginç ürünler de dikkati çekiyor. Teknoloji meraklılarına bu yılın fuarında pek çok ürün ve hizmette beklenmedik indirimlerle karşılaşacaklarını da duyuralım.

Okuyucu Yorumları