CeBIT Bilişim Eurasia 2009 kapılarını açtı

Türkiye'nin en büyük teknoloji fuarı CeBIT Eurasia kapılarını 10. kez açtı. İşte CHIP Online standı.

CeBIT 2009 başladı!

CeBIT Eurasia 2009 bugün gösterişli bir açılışla bilişim profesyonellerine ve meraklılarına kapılarını açtı. 7- 11 Ekim tarihleri arasında sürecek olan bilişim fuarına katılım daha ilk günden oldukça büyük oldu. Saat 11'deki açılışın ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 13.45'te de Türksat standının açılışını gerçekleştirdi.

CHIP, LEVEL ve CHIP Online'ın 6. salondaki standı ziyaretçilerle doldu taştı. Şık neon ışıklar ve siyah tasarımla dikkat çeken standın çalışanları pek mola verecek fırsat bulamadılar. Avantajlı abonelik fırsatları ve promosyonlar devam ediyor.

Özel abonelik kampanyası hediyeler ve sürprizler sizleri bekliyor. CHIP ve LEVEL abonelikleri sadece 55 lira, sürprizlerle dolu bir tişört ve 6 sayılık paket hediyeleri de eminiz hoşunuza gidecektir.

Fuar alanını dolaştığımızda pek çok bilişim firmasının yanı sıra üniversitelerin kurduğu standlara da rastladık. CeBIT'ten detayları, yeni teknolojileri ve sektörden ilgi çekici yenilikleri özel yazılarımızdan takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları