CeBIT: Kaspersky neler planlıyor?

Kaspersky Lab, CeBIT Eurasia 2009 için neler planlıyor? Bilmeniz gereken her şey burada...

Kaspersky: CeBIT çıkartması!

Kaspersky Lab, ofis ve ev kullanıcılarına internette güvenli gezinmeyi sağlayan "The Green Zone – Güvenli Bölge" konseptini, CeBIT Eurasia 2009'da tanıtıyor. Fuar çerçevesinde gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi'ne konuşmacı olarak katılacak Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe ile Kaspersky Lab EEMEA (Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Araştırma Merkezi Direktörü Vitaly Kamluk 'Bilgi Güvenliği' adıyla, sunumlar ve demolar yapacak.

Sunumlarda Kaspersky Lab tarafından geliştirilen yeni nesil antivirüs çözümlerinden Kaspersky Internet Security 2010 ve Kaspersky Anti-Virus 2010'daki yeniliklerin yanı sıra, siber alemde işlenen suçlar ve korunma yöntemleri hakkındaki en son gelişmeler masaya yatırılacak.

8 Ekim 2009, Perşembe günü saat 11:00de Business World Forum – 3 salonunda gerçekleştirilecek sunum ve bilgilendirme toplantısında, ardında 12:00–13:00 Heybeli salonunda yapılacak Bilişim Zirvesi 'Bilgi Güvenliği' oturumunda sizi veya görevlendireceğiniz bir arkadaşınızı aramızda görmek istiyoruz.

Ayrıca, Kaspersky Lab'in yeni nesil saldırı, tehdit ve virüslere karşı geliştirdiği çözümlerin hepsi fuarın 2. salon B26 nolu standında oluşturulan "The Green Zone – Güvenli Bölge"'de tanıtılacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları