Celestron ile Bilime Işık Tutun

Celestron bilim kiti, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlarken bilimin karanlık yanına da ışık tutmaya hazırlanıyor.

Celestron ile bilime ışık tutun

Teknolojinin hayatın her anında yer almasıyla özellikle çocukların merak etme duygusu örseleniyor. Eyüboğlu'nun distribütörlüğünü yaptığı teleskop, mikroskop ve dürbün markası Celestron, genç nesli bilime teşvik ediyor. Teleskop ve mikroskop seti ile oluşturulan bilim kiti, sadece bilime ilgisi olan kişileri değil araştırmayı seven ve merakı olan herkese hitap ediyor. Öğrencilerin ilgisini çekecek olan bilim kiti, bilgilendirirken aynı zaman da eğlendiriyor.

Celestron bilim kiti içinde yer alan Powerseeker 50mm mercekli teleskop, 500mm odak uzaklığı ile görüş mesafesini artırıyor. Ay ve gökyüzü cisimlerini kolayca takip edebileceğiniz ''slow motion'' kontrollü teleskop uzayabilen 112 santimetrelik tripoduyla profesyonel bir duruş kazanıyor. Ay filtresi ve aksesuar tablasının dahil olduğu set ile gökbiliminin gizemine ortak olacaksınız.

Celestron Optik 100x/600x/1200x büyütebilen mikroskop, bilim kitini tamamlayan diğer parça oluyor. 24 parçadan oluşan mikroskop seti ile ister kendi araştırmanızı yapın, ister hazır slayt setleriyle ilginizi çeken çalışmaları inceleyin. Gözle görülmeyen küçük canlıları veya yapıları inceleyeceğiniz mikroskop seti ile bilinmeze doğru giden bir yolculuk sizi bekliyor.

Çocuklardaki merak ve araştırma duygusunun yeniden ortaya çıkmasını isteyen ebeveynler için en ideal çözüm olan Celestron bilim kiti, Mall of İstanbul ve Bursa Korupark AVM'deki Hobix mağazalarından ve hobix.com.tr adresinden sahip olabilirsiniz.

Hobix.com.tr , Hobix ve Outdoor mağazalarında bulabileceğiniz Celestron bilim kiti KDV dahil 229 TL'dir.

Okuyucu Yorumları