Çentiksiz Oppo F11 Pro Tanıtıldı!

Çentiksiz, neredeyse çerçevesiz telefon Oppo F11 Pro, resmi olarak tanıtıldı!

Açılır kameralı Oppo tanıtıldı!

Oppo'nun amiral gemisi telefonları tasarım konusunda büyük risklere girmiyor. Firmanın orta-üst seviye telefonları ise yenilikçilik alanında daha cesaretli. Resmi olarak tanıtılan Oppo F11 Pro, çentiksiz, açılır selfie kameralı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Çentiksiz Oppo F11 Pro Tanıtıldı!

Ekran çerçevesi görünür olsa da, oldukça ince. Dolayısıyla kullanabileceğiniz ekran alanı, yüzde 90,9 ile bir hayli geniş ve 6,5 inç'lik 1080x2340 çözünürlüklü ekranın öne çıkmasını sağlıyor. Telefonun üst tarafındaki ince çerçeve, mikrofon, ışık sensörü ve iki yakınlık sensörünü içerisinde saklıyor. Açılır kameranın dayanıklı olduğu, 6 yıl boyunca günde 100 kez açılıp kapanmaya dayandığı söyleniyor.

Çentiksiz Oppo F11 Pro Tanıtıldı!

Parmak izi tarayıcısı, 48 megapiksellik çift lensli kamerayla birlikte arka yüzde bulunuyor. 1/2,25 inç'lik ışığa duyarlı alan, gelişmiş gece fotoğrafçılığına olanak tanıyor. Telefonun diğer etkileyici özellikleri arasında 4.000mAh pil, Oppo'nun kendi geliştirdiği VOOC hızlı şarj teknolojisi var.

Çentiksiz Oppo F11 Pro Tanıtıldı!

F11 Pro şu an Hindistan'da 350 dolara denk gelen bir fiyatla satışa sunulmuş durumda. Telefonun diğer bölgelere ulaşıp ulaşmayacağı şu an için belli değil.

Okuyucu Yorumları