Cep devinden Android 4 şoku!

Eğer sizin cebinizin üzerindeki marka da buysa, Android 4.0 güncellemesini fazla beklemeyin!

Cep devinden Android 4 şoku!

Android işletim sisteminin Ice Cream Sandwich isimli son güncellemesi, yapım aşamasından itibaren büyük olay yaratmıştı. Günümüzde hala cevabını tam olarak bulamayan soru ise, hangi cihazların bu güncellemeyle yükseltebileceği oldu...

Birçok akıllı telefon Android 4.0'dan kendisine düşeni alacak ama yakın zamanda Google ile birleşen Motorola'nın işi biraz zor gibi gözüküyor. Firma Çarşamba günü yıl içerisinde hangi dönemlerde, ne çeşit yazım yükseltmelerinin olacağını açıklayan bir bildiri yayınladı ve ne yazık ki bünyesinde bulunan bazı cihazlar uzunca bir süre yeni yükseltmelerden mahrum kalacağa benziyor.

Motorola'nın yaptığı açıklamalara göre Amerika'da, ilk olarak sadece XOOM tablet bilgisayarlar ICS güncellemesinden yararlanabilecek. Firma, yılın üçüncü çeyreğine kadar Atrix 4G, the Photon 4G ve XYBOARD güncellemelerini de beklemiyor ki XYBOARD Kasım ayında kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Firmanın sadece Amerika'da satılan bazı cihazları içinse hala "geliştirme ve planlama" safhasına bile geçmemiş olması ve birçok cihazı için herhangi bir güncelleme günü ya da basitçe net bir çıkış tarihi vermiyor olmasıysa gerçekten kafa karıştırıcı.

Kısacası Motorola elinin altında bulunan cihazlar için sanki çok fazla uğraşmıyor... Hali hazırda bulunan ve gelecek olan güncellemeleri yapamayacak olan kullanıcıların tepkileriniyse yakında göreceğiz.

Okuyucu Yorumları