Cepte multimedia

MOTOSLVR ailesinden zengin multimedya özellikleriyle dikkat çeken MOTOSLVR L9 Türkiye'de

Cepte multimedia

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Cepte multimedia
Motorola, zarif MOTOSLVR formuna güçlü multimedya özelliklerini dahil ettiği yeni MOTOSLVR L9'u Türk kullanıcıların beğenisine sunuyor. Entegre müzik çalar ve FM radyo gibi etkileyici özelliklerle zenginleştirilmiş, sıra dışı performansa ve güçlü görüntüleme özelliklerine sahip MOTOSLVR L9, Motorola'nın gürültülü ortamlarda görüşme yapmayı kolaylaştıran CrystalTalk™ teknolojisini de barındırıyor.

MOTOSLVR L9'un stereo Bluetooth® teknolojisine sahip entegre müzik çaları, kullanıcıların kablosuz müziğin keyfini hareket halindeyken özgürce çıkarmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar seyahat esnasında bile uçuş modunda kesintisiz olarak müzik dinleyebiliyor. Eksiksiz müzik deneyimi bununla da sınırlı kalmıyor. MOTOSLVR L9'un entegre FM radyosu, -hepsi de cihazın ana ekranında olmak üzere- müzik türü, parça adı veya radyo istasyonunun ismi gibi ayrıntıları içeren radyo istasyonu bilgilerini ileten Radyo Veri Sistemini (RDS) destekliyor.

MOTOSLVR L9 ayrıca, 8x dijital zoom'a sahip 2.0 mega piksel kamerası, 4x zoom video çekme ve tam ekran yatay oynatma özelliği ile kullanıcılara zengin bir görsel eğlence deneyimi sunuyor. Ek olarak, MOTOSLVR L9, aşamalı indirme ve video oynatma özelliklerini destekleyerek sahip olduğu GPRS ve sınıf 10 EDGE teknolojisi yardımıyla müzik ve video dosyalarını hızla indirmeye olanak tanıyor.

"MOTOSLVR L9, Motorola'nın nefes kesen MOTOSLVR tasarımı temel alınarak, sıra dışı müzik ve görüntüleme özellikleriyle zenginleştirildi" açıklamasını yapan Motorola Türkiye Ürün Pazarlama Müdürü Hasan Mihrican; "Göz alıcı, ayna parlaklığında ayrıntılara sahip olan telefon, bugünün dijital yaşam tarzına yakışan eğlenceli bir mobil deneyim sunmak üzere zengin işlevsellik özellikleri taşıyor" diye belirtiyor.

Kablosuz Stereo Bluetooth desteği A2DP ve EDGE özelliklerine sahip olan MOTOSLVR L9'un çoklu ortam konusundaki üstün yetenekleri, MegaSIM (3V) desteği ve 2GB'a kadar yükseltilebilir microSD bellek kartı desteği ile katlanıyor.

Beraberinde şarj cihazı, batarya, kablolu kulaklık, 1GB hafıza kartıyla birlikte tüketiciye sunulan ve siyah/gri renk seçenekleri bulunan MOTOSLVR L9'un Türkiye'deki satış fiyatı 219€.

Bilgi için:
Motorola Türkiye
+90 212 3174545

Okuyucu Yorumları