Cepte müzik keyfi için kablosuz kulaklıklar!

Plantronics'in kablosuz kulaklıkları, iPhone'unuzla müzik dinlemeyi daha keyifli bir hale getirecek!

Cepte kablosuz müzik keyfi!

ABD'li Plantronics tarafından üretilen Backbeat 903+ Bluetooth kulaklık, akıllı telefonundan kablosuz olarak müzik dinlemeyi sevenlerin vazgeçemeyecekleri bir ürün olmaya aday.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES'de Yenilikçi Tasarım ve Mühendislik Ödülü'ne layık görülen Backbeat 903+, özellikle hareketli ve aktif bir yaşantıya sahip akıllı telefon kullanıcılarının bir stereo Bluetooth kulaklıktan bekledikleri her şeyi fazlasıyla karşılıyor.

Pil durumunu iPhone ekranında görün

Plantronics Backbeat 903+'ın dayanıklı, ter geçirmeyen malzemelerden oluşan yapısı ve üç aşamalı olarak ayarlanabilen kafa bandı, onu özellikle spor yaparken müzik dinlemekten hoşlananlar için ideal bir kulaklık yapıyor.

7 saate kadar konuşma ve 7 güne kadar bekleme süresi sunan ürünün en önemli özelliklerinden biri de iPhone ile uyumlu pil ölçer özelliğine sahip olması. Bu özellik sayesinde kulaklığın pil seviyesi iPhone ekranından kolaylıkla takip edilebiliyor ve spor sırasında şarjın bitmesi gibi sorunlar yaşanmıyor. Sesli uyarı özelliği de bulunan Backbeat 903+, düşük pil seviyesi, kayıp bağlantı ve benzeri durumlarda kullanıcısını sesli olarak uyarıyor.

AudioIQ2 ile net telefon görüşmeleri

AudioIQ2 ile net telefon görüşmeleri

AudioIQ2 ile net telefon görüşmeleri

Plantronics Backbeat 903+, her iki yanında yer alan mikrofonları sayesinde telefon görüşmesi yapmaya da olanak tanıyor. Mikrofonlarda yer alan gürültü engelleyici teknolojisi AudioIQ2, ortamdaki gürültüyü filtreleyerek kullanıcının sesini karşı tarafa net ve doğal bir şekilde aktarıyor. Özel olarak konumlandırılan mikrofonlar, koşarken ya da açık havada spor yaparken oluşan rüzgar sesini karşı tarafa iletmeyi de engelliyor. Kulaklık üzerinde yer alan kontrol tuşları ise müzik dinlerken ya da çağrı başlatıp sonlandırırken kolay kullanım olanağı sunuyor.

Ürünün SnugFit özelliği, kulak içine yerleşen elastiki materyaller sayesinde konforlu bir kullanım sağladığı gibi, dış sesleri izole ederek ortam gürültüsünün müziğe karışmamasını sağlıyor. Kullanıcı dış ortamdaki sesleri duymak isterse, OpenMic tuşuna basması yeterli oluyor.

Micro USB portundan şarj edilebilen ve sadece 34 gram ağırlığında olan Plantronics Backbeat 903+, iyi kulaklık setlerini ve aksesuarlarını bir araya getiren kulaklik.com'dan, 2 yıl garantili olarak, KDV hariç 85 Dolar'a satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları