Cepten kredi kartı ile tahsilat yapma dönemi!

Artık "Ödeal" uygulamasıyla cep telefonlarınızdan kredi kartınızla kolay ödeme yapabileceksiniz...

Ödeal ile cepten ödeme!

Cep telefonları aracılığıyla kredi kartı tahsilatı yapmayı sağlayan uygulama 'Ödeal' işletmeler, küçük esnaf, KOBİ ve bağımsız çalışanların cep telefonları aracılığıyla kredi kartı ile satış yapabilmelerini sağlıyor. Aylık kotalar, ya da sabit maliyetler nedeniyle POS almakta sıkıntı çeken bu tür küçük işletmeler, kredi kartı kabul edememeleri nedeniyle yaşadıkları müşteri kaybetme sıkıntısının önüne 'Ödeal' ile geçiyor.

Küçük Esnaf Ödeal'la Ticarette Daha Güçlü

Artık yalnızca büyük kurumlar değil küçük esnaf ve kendi hesabına çalışanlar da, Ödeal ile herhangi bir sabit maliyete katlanmak zorunda olmaksızın kredi kartıyla tahsilat yapabiliyor. Bugüne kadar kredi kartı ile satış yapamayan küçük esnafın ticari döngüsü ivme kazanmış oluyor. Sokaktaki simit satıcısından midyeciye, pilates hocasından el işi ürünleri satan tezgah sahiplerine kadar bir çok küçük işletme ya da bağımsız satıcı ürün / hizmet bedellerini cep telefonları aracılığıyla, müşterilerinin kredi kartından tahsil edebiliyorlar.

Tek Tıkla İndirmek Yeterli

Sistemi kullanmak son derece basit, akıllı telefonlardan App Store ya da Google Play'den ücretsiz olarak indirilen Ödeal işyerim uygulaması, üyelik başvurusu yapılıp kabulünün hemen ardından kullanılabiliyor.

İşletmeler için uçtan uca çözüm sunan, büyük zincirler ve markalar karşısında, küçük esnafın hayatta kalmasını kolaylaştıran Ödeal, Türkiye'de bir ilk olarak gösteriliyor. Sabit POS maliyetlerine katlanmak istemeyen mikro işletmeler için ideal çözüm olan Ödeal ile tahsilat basit birkaç adımla yapılabiliyor. Tahsilatı tamamlamak için öncelikle işletme sahibinin uygulama ekranına müşterisinin telefon numarası, adı ve ürün / hizmet bedeli giriliyor. Tüketicinin kredi kartı bilgileri uygulama ekranına NFC, OCR veya elle giriş yoluyla tanıtıyor. Daha sonra çıkan uygulama ekranına müşteri tarafından imza atılarak işlem tamamlanıyor.

Kurumsal İşletmeler, Perakende Zincirleri İçin de Ekstra Avantaj

Akıllı telefon üzerinden kartla ödeme almayı kolaylaştırmak sadece mikro işletmeler için değil, perakende mağazaları gibi zincirler için de bambaşka bir alışveriş deneyimi sağlıyor. Uygulama mağazanın her noktasından kasaya gitmeye gerek olmadan ödeme alabilme gibi bir çok imkan sunabiliyor.

Ödeal ayrıca, kurumsal firmaların satış ekipleri, bayileri ve servisleri tarafından da mobil tahsilat platformu olarak kullanılıyor.

Okuyucu Yorumları