Çerçevesiz Telefonlar Bu Resimde Karşılaştırıldı

"Çerçevesiz" telefonların her biri, bu modaya farklı bir şekilde uyum sağlıyor. İşte çerçevesiz cepleri karşılaştıran ilginç bir resim.

Çerçevesiz cepler karşı karşıya

"Tamamı ekran" telefonlar yakında tüm telefon piyasasını saracak gibi görünüyor. En azından amiral gemisi modeller için durum bu.

Apple, iPhone X ile geçtiğimiz günlerde modaya uyduğunu göstermiş, Google ise Pixel 2 XL ile rakiplerini takip etmişti. Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ile herkesi etkilerken LG, G6 ve en son LG V30 gibi cihazlarıyla çerçevesizler arasına katılmıştı. Huawei'nin tanıtılmayı bekleyen Mate 10'u bile böyle bir ekranla gelecek.

LG ve Huawei, çerçeveyi minimal tutmaya çalışırken Pixel 2 XL'de çift ön hoparlör nedeniyle çerçevenin biraz daha yer kapladığını görüyoruz. Apple ise ilginç, bazıları için yanlış bir yol izleyerek ekranın üzerinde bir "çentiğe" yer veriyor. Tabi bunu yapan tek firma Apple değil, Essential'ın telefonunda da benzer bir "çentik" yer alıyor. Galaxy Note 8'in çerçevesinin üst kısmı, LG'nin ve Huawei'nin cihazlarındaki kadar ince değil ancak yüksek çözünürlüklü ön kamerası, bunu belki telafi edebilir.

Çerçevesiz Telefonlar Bu Resimde Karşılaştırıldı

Yukarıdaki resim, farklı telefonların çerçevesinin üst ve alt kısmını yan yana gösteriyor. Resme biraz göz attıktan sonra yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları