Çeşit çeşit Windows 8 logosu

Microsoft Windows 8 ile sadece klasik Windows logosunu değil, çok daha fazlasını terk ediyor!

Çeşit çeşit Windows 8 logosu

Bilgisayar ile tanıştığımız ilk günden bu yana sürekli karşımıza çıkan Windows simgesi, Windows 8 ile büyük bir değişim geçiriyor. Windows simgesinin değişiminden sonra, aynı durum şimdi farklı bir alanda da söz konusu.

Herhangi bir PC ya da PC ile alakalı bir cihazın ancak Microsoft tarafından onaylandıktan sonra kullanmaya hak kazanabildiği Windows sertifika logosu, Windows 8 ile bambaşka bir hal alacak. WinUnleaked tarafından yayınlanan sızıntı görüntülere göre, Windows 8'de bulunacak olan uyumluluk logosu tamamen değişmiş durumda.

Yayınlanan görselde birbirinden farklı renklerde ve tasarımlarda logolar bulunuyor ki aralarında Windows 8'in Microsoft tarafından aylar önce tanıtılan tasarımı da mevcut. Görselde görüldüğü kadarı ile yeni logonun, açık mavi, koyu mavi, mor ve siyah versiyonları bulunacak. Ortaya çıkan bu renklerin logonun tamamen arka planına hakim modelleri ve de arka planı tamamen beyaz olan versiyonları bulunacak.

Eğer yayılan bu bilgi gerçekten doğruysa Windows, uzun yıllar sonra yapılmış çok farklı bir değişikliğe daha adım atılmış olacak zira firmanın şu ana kadar ürettiği Windows sertifika logolarının sayısı, her bir sürüm için 2-3 taneyi geçmiyordu...

Okuyucu Yorumları