CHIP Download'dan özel Windows 7 dosyası!

CHIP Download Windows 7'yi denemek isteyen kullanıcılar için dev bir download dosyası hazırladı.

Windows 7 ile ilgili herşey!

Uzun zamandır merakla beklenen, hakkında sürekli olarak yazılıp çizilen Windows 7 en sonunda raflarda yerini aldı. Bir çok kullanıcının beta ve RC sürümlerini uzun zamandır kullandığı ancak çıkış tarihine kadar kimsenin "yasal" olarak kullanmadığı Windows 7 artık bilgisayarlarda yerini almaya başlayabilir.

Özel Download Koleksiyonunda neler var?
Windows 7'nin piyasaya çıkışı ile beraber bilgisayar dünyasına bir hareketlilik geliyor. Eğer siz de Windows 7 kervanına katılanlardansanız bu özel Download koleksiyonunda Windows 7 ile ilgili aradığınız her şeyi bulacaksınız!

Öncelikle işletim sisteminin demo sürümünü denemek isteyenler için Windows 7 Enterprise Demo bulunuyor. Zaten Windows 7 kullananlar için Windows 7 kullanıcı duvar kağıtları, Windows 7 uyumlu en iyi programlar, Windows 7 temaları sizi bekliyor.

Windows 7 kurmaktan çekiniyorsanız XP sisteminizi Windows 7'ye benzetecek en iyi araçlar ve tema paketlerini de bu özel dosya dahil etmeyi ihmal etmedik elbette.

Fazla söze gerek yok.
Bundan sonrasını Windows 7 kullanıcıları söyleyecekler... Sizin için hazırladığımız Windows 7 özel download koleksiyonuna gitmek için buraya tıklamanız yeterli!

Okuyucu Yorumları