CHIP Download sizi bekliyor!

900 bin kayıtlı üyeye ulaşan ve hızla büyüyen CHIP Download ailesine siz de katılın, karlı çıkın...

Download şölenine buyurun!

CHIP Download hızla büyümeye devam ediyor. Bugün itibariyle yaklaşık 900 bin kayıtlı kullanıcısı bulunan CHIP Download, kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Hemen her alanda yüzlerce yazılımın yer aldığı ve her gün yenilerinin eklendiği CHIP Download adresi, siz değerli okurların da katılımını bekliyor.

Program önerisinden, yazılım açıklamasının İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmesi gibi faaliyetlerle edineceğiniz puanlar sayesinde hem CHIP Download adresinde adınızı duyurabilir, hem de düzenlenen yarışmalar sonucu sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

CHIP Download'a katılmanın avantajları elbette bunlarla da sınırlı değil. CHIP Online'ın anasayfasında yer alan 'Günün Download'u' bölümü, her gün CHIP Download adresinde yer alan programlardan seçiliyor. Eğer programların açıklamaları için yaptığınız çeviriler beğenilirse, çevirinizin CHIP Online anasayfasında yayınlanma ve böylece adınızı tüm CHIP Online okurları arasında duyurma şansına da sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

Yapmanız gereken tek şey buraya girerek bir kullanıcı adı edinmek ve ardından İngilizce açıklamaları gördüğünüz programları Türkçe'ye çevirmek veya yeni programlar önermek. CHIP Download'ı daha yakından tanımak için bu sayfayı da ziyaret edebilirsiniz.

CHIP Online ailesi olarak tüm okurlarımızı CHIP Download'a katılmaya davet ediyoruz.

Okuyucu Yorumları