CHIP Online blog yazarlarına fırsat...

CHIP Online her gün 2 blog yazarının yazılarını ana sayfaya taşıyor! Kalemine güvenen klavye başına.

Kalemine güvenen buraya!

Türkiye'nin en iyi okur profili.Türkiye'nin en iyi teknoloji portalı CHIP Online yaklaşık 2.3 milyon tekil kullanıcısı (Nisan 2009 rakamıdır) ile aynı zamanda Türkiye'nin en güçlü okur profiline de sahip. Gerek yapmış olduğumuz okur araştırmaları gerekse de CHIP Online forum üzerinde diğer hiçbir forum sitesinde kolay kolay rastlanmayan düzeyli tartışmalar CHIP Online okurunun hem bilgi seviyesi hem de düşünce birikimi açısından Türkiye'nin en üst düzey internet kullanıcıları arasında yer aldığını kanıtlıyor.

Bir süredir okurlarımıza seslerini duyurabilmeleri için kişisel blog'larını CHIP Online üzerinde yayımlama imkanı veriyorduk ve açıkçası şu anda CHIP Online üzerinde yer alan kullanıcı blog'larının içeriği göz kamaştırıcı.

Biz de okurlarımızı ödüllendirmenin zamanının geldiğine karar verdik ve blog servisimde yepyeni bir hizmet başlatıyoruz. Bundan böyle her gün iki CHIP Online okuru blog yazıları ile CHIP Online ana sayfasında yer alacaklar. Blog moderatörümüz tüm blog'ları izliyor ve ana sayfaya çıkacak ilgi çekici içeriğe sahip blog'ları araştırıyor. Bulduğunda da ana sayfaya taşıyor.

Artık sesiniz daha da gür çıkacak!

Artık sesiniz daha da gür çıkacak!
Blog'larınız CHIP Online ana sayfasında yer alabilir!

Ana sayfaya çıkmak için ne yapmalısınız?
CHIP Online ana sayfasına çıkacak olan CHIP Online blog'larını ince eleyip sık dokuyarak seçiyoruz. Aşağıdaki birkaç madde blog seçiminde nelere dikkat ettiğimizi kısaca özetliyor.
Ana sayfaya çıkacak olan CHIP Online blog'ları

  • Akıcı bir dille ve düzgün bir Türkçe ile yazılmalı.
  • Büyük – küçük harflere ve noktalama işaretlerine dikkat edilmeli.
  • Türkçe karakterlere yazılmış olmalı.
  • Başlığı ve kısa tanıtım yazısı eksiksiz olmalı.
  • CHIP Online forum kuralları çerçevesinde izin verilmeyen içeriğe sahip olmamalı.

Hemen altını çizelim. CHIP Online blog'ları tercihen teknoloji ve bilgisayar ağırlıklı olsa da, bununla kısıtlı değilsiniz. İstediğiniz her konuda özgürce blog yazabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken tek şey CHIP Online forum kuralları çerçevesinde izin verilmeyen içeriğin olmaması. Aksi takdirde hem blog yazınız silinecek hem de CHIP Online ana sayfasına çıkma hakkınızı kaybedeceksiniz. Bunun dışında tamamen serbestsiniz, sesinizi CHIP Online blog'larını kullanarak özgürce duyurabilirsiniz. İçinde görsel öğeler olan blog'ların da ana sayfaya çıkma şanslarının daha yüksek olduğunu laf aramızda söylemeden de geçmeyelim.

Artık söz sizde. CHIP Online ekibi olarak tüm müstakbel CHIP Online blog yazarlarına başarılar diliyor ve değerli katkılarıyla CHIP Online içeriğini geliştirecekleri için şimdiden teşekkür ediyoruz.

CHIP Online ana sayfasında görüşmek üzere...

CHIP Online ekibi

Okuyucu Yorumları