Chıp Online'dan çok özel 3 download dosyası

CHIP Download, sizin için çok özel 3 download dosyası hazırladı. Oyunlar yazılımlar ve fazlası...

Çok özel 3 download dosyası

CHIP Download ekibi internette bulabileceğiniz ücretsiz oyunlar arasında en iyi 50 tanesini sizin için bir araya getirdi!

Özel dosya: Tüm zamanların en iyi 50 PC oyunu

İnternet üzerinde bir sürü ücretsiz oyun bulmak gerekli. Peki, bunları tek tek deneyecek zamanınız var mı? Elbette yok. İşte bunu göz önünde tutarak, hazır da yaz gelmişken bilgisayar başında hoş vakit geçirmek isteyen kullanıcılarımızı düşündük ve sizin için tüm zamanların en iyi 50 oyununu bir araya getirdik.

Özel dosya: Tüm zamanların en iyi 50 PC oyunu

Hangi tür oyundan hoşlandığınızı bilmiyoruz ama en baba yedi oyun türünün en iyilerini bir araya getirmeye çalıştık. Bu listede hoşunuza gidecek bir ya da birkaç oyunu mutlaka bulacaksınız!

DOSYA 2: 2011'in en iyi bağımsız oyunları

DOSYA 2: 2011'in en iyi bağımsız oyunları

2011 yılında piyasaya çıkan ve etkileyici fikirleri ile oyunseverlerin ilgisini çeken bağımsız oyunlardan oluşan çok özel bir dosya!

Özel dosya: 2011'in en iyi bağımsız oyunları

Bağımsız oyun geliştiricileri 2011 yılında da boş durmadılar. Arkalarında büyük firmalar olmasa da, geliştirdikleri fikirler ve arabirimler ile kullanıcıların ilgisini çekecek birçok ürüne imza attılar. Bu özel dosyamızda bu oyunlardan en çok beğeneceğinizi düşündüklerimizi bir araya getirdik.

Bu oyunların dev bütçeleri yok, bu yüzden de arabirimleri genelde basit ve özensiz gibi görünebilir. Ama arkalarında yatan devrimci fikirler ve konseptler, buna ek olarak da sürükleyici senaryoları bu oyunları bu özel dosyada yer almaya değer kılıyor.

Özel dosya: 2011'in en iyi bağımsız oyunları

Bu özel dosyada bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Bağımsız Oyunlar Festivali (Independent Games Festival) de ödül alan tüm oyunları bulabileceksiniz.

DOSYA 3: Minicik programlar!

DOSYA 3: Minicik programlar!

Hem Windows hem de Macintosh'larda çalışan bu programlar çok basit işleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar!

Özel dosya: En iyi minik programlar

Sistem çubuğu ve menü çubuğundan, Başlat menüsünden en verimli şekilde yararlanmanıza imkan verecek olan bu programlar Windows ve Mac sistemlerin yeteneklerini artırıyor.

Özel dosya: En iyi minik programlar

Bu programları kullanarak sisteminizin yeteneğini artırabilir, basit işlemleri kolay bir şekilde halledebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları