CHIP Online'dan dev bir hediye daha...

Geç kalmayın; CHIP Online'ın sınırlı sayıda dağıttığı bu müthiş hediyelerden biri sizin olsun!

Sadece hızlı olan kazanacak!

GamersFirst'ün yeni ve tarayıcı tabanlı MMO RTS oyunu Hükümdar Online'a başlarken "maça 1-0 önde çıkmak" isteyenlere harika bir başlangıç paketi sunuyoruz. Kısıtlı sayıda oyunserver için hazırladığımız bu kampanyadan faydalanmak için acele edin!

Hükümdar Online: Krallar Savaşıyor, tarayıcı temelli bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak, Advanced Dungeons and Dragons'ın belirlediği klasik mücadele kurallarını kullanıyor. Oyunun öyküsü, Mu adlı gizemli bir ülkede geçiyor ve ülkede yaşayan ırklar birbirlerine karşı üstünlük kurmak için kıyasıya bir mücadele içine giriyorlar. Hükümdar Online en uç noktalarda heyecan içeren PvP ve ekip strateji düzlemini gerçek zamanlı olarak oyuncularına yaşatıyor. Güçlü kahramanlarınızın kontrolünü elinize aldığınızda ve ordularınıza emirler yağdırdığınızda amacınız yalnızca oradaki müthiş ganimetleri almak değil. Krallığınızı kurtaracak olan sizsiniz. Keskin grafikler ve kaliteli görseller, Hükümdar Online'ı rakiplerinin önüne geçirirken sizi de oyun dünyasının içine alarak bir başkomutan haline getiriyor. Oyunun diğer özellikleri ise şöyle:

  • Krallığınız için her alanda mücadele edecek kahramanlar yetiştirme
  • Gerçekçi hükümet ve politikalar
  • Yaratıcı ve hareketli haritalar
  • Güçlü ittifak sistemi
  • Daha yoğun strateji anlamına gelen zengin askeri üniteler
  • Oyuncu kontrollü savaş

Başlangıç paketinin içerisinde neler var?

Başlangıç paketinin içerisinde neler var?

CHIP Online ve GamersFirst işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu kampanyada sizin için sağladığımız başlangıç paketinin içerisinde neler olduğunu görmek için yan taraftaki resmin üzerine tıklamanız yeterli!

Tıklayın, kodunuzu alın

Tıklayın, kodunuzu alın

CHIP Online ve GamersFirst işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu kampanyada size özel kodu almak için buraya tıklamanız yeterli!

Oyun hakkında bilgi almak, indirmek ve üye olmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları