CHIP Online'dan fotoğraf paylaşım hizmeti

Fotoğraflarınızı çekip CHIP Online'da yayınlamaya ne dersiniz? CHIP Online FOTO DÜNYASI yayında!

Paylaşın... Hemen şimdi!

CHIP Online FOTO DÜNYASI

CHIP Online'dan yeni bir hizmet. CHIP Online fotoğraf tutkunları için eserlerini sergilemelerine imkan verecek yepyeni bir hizmeti hayata geçiriyor. http://www.chip.com.tr/foto adresinden erişebileceğiniz CHIP Online FOTO DÜNYASI fotoğraflarınızı internet üzerinden arkadaşlarınız, yakınlarınız ve tüm CHIP Online kullanıcıları ile en kolay şekilde paylaşabileceğiniz bir platform.

Şu anda BETA aşamasında olan CHIP Online FOTO DÜNYASI için yorumlarınızı, eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz. Bir an önce bağlanın, resimlerinizi gönderin ve portfolyonuzu oluşturmaya başlayın. Bu arada karşılaştığınız aksaklıkları, yaşadığınız problemleri ve geliştirilmesini istediğiniz noktaları BETA için açtığımız özel forum bölümümüzde bizlerle ve diğer CHIP Online kullanıcıları ile paylaşın, hep beraber çözüm getirelim!

Fotoğraflarınızla yarışın ve kazanın

Fotoğraflarınızla yarışın ve kazanın
Fotoğraflarınız size puan kazandıracak!

CHIP Online FOTO DÜNYASI beta aşaması bittiğinde birbirinden güzel hediyelerle dolu bir yarışmaya ev sahipliği yapacak. Bu yarışmada, en iyi fotoğrafları ve en iyi fotoğrafçıları ödüllendireceğiz. Bu yüzden acele edin, portfolyonuzu bir an önce oluşturmaya ve puanları toplamaya başlayın.

Puanlarınız yarışmada çok işinize yarayacak!

Not: Ödüller ve yarışma başlangıç tarihi beta aşaması bittiğinde açıklanacaktır.

Okuyucu Yorumları