CHIP Online'dan ücretsiz kişisel blog servisi

CHIP Online kullanıcıları için kişisel blog servisimiz hizmete girdi! Blog'unuzu hemen açın!

Herkese bir blog!

CHIP Online Blogları artık tüm CHIP Online üyelerine açık. Sesinizi duyurmak istediğinizi biliyoruz, ve size bunun için en iyi fırsatı veriyoruz. Kendi blog'larınızı CHIP Online'da sergileme imkanı!

Eğer zaten CHIP Online üyesi iseniz, tek yapmanız gereken kişisel sayfalarınızdan, yeni Blog kaydı işlemine tıklamak veya http://www.chip.com.tr/blog/blogkayit.html adresine gitmek.

Eğer CHIP Online üyesi değilseniz, işte size üye olmak için bir neden daha. Hemen üyelik işlemlerinizi gerçekleştirin (üyelik doğal olarak ücretsizdir) ve blog'unuzu hazırlamaya başlayın.

Bloglarınız tıpkı CHIP Online yazarlarının, editörlerinin blogları gibi açılacak. Blog yazarken, forumdaki mesaj yazış şeklinin aynısını kullanabilir, istediğiniz kodlamaları yapabilirsiniz.

CHIP Online üzerindeki tüm bloglar, tüm diğer CHIP Online sayfaları gibi, Kullanıcı Sözleşmemize bağlıdır. Sözleşmeyi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Arkadaşlarınız blog'larınıza nasıl erişeceğini sorarsa vereceğiniz adres basit:
http://www.chip.com.tr/blog

Bu adresten hem CHIP Online editörlerin, hem de aktif CHIP Online üyelerinin son yazdığı blogları görebilirsiniz. Blog sayfamız geliştirme aşamasında henüz, kısa bir süre sonra daha fazla özellik de eklenecek, haberiniz olsun...

Hala tıklayıp gitmediniz mi bu sayfadan? Blog sistemi sizi bekliyor! Kolay gelsin...

Okuyucu Yorumları