CHIP Online'ın Vista gadget'ı sınır tanımıyor

Bizden size binlerce teşekkür: CHIP Online'ın Vista gadget'ı, en beğenilen gadgetlar arasında

Biz büyük bir aileyiz!

CHIP Online ekibi olarak okuyucularımıza en iyi hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. En son haberleri sizlerle paylaşıyor, kapsamlı makalelerle bilgisayar ve teknoloji dünyasını tanıtmaya çalışıyor, en son donanım ve yazılım ürünlerini test ediyoruz. Gün geliyor övgü dolu sözlerinizle mutlu oluyor, gün geliyor birbirimizi kırabiliyoruz. Ama birbirimizi kırdığımız zamanlarda bile ne biz okuyucumuza, ne de okuyucumuz bize sırtını dönüyor. Bir aile olmanın getirdiği en büyük mutluluk da herhalde bu.

CHIP Online ailesi her geçen gün daha da büyüyor. Bunun en güzel kanıtı ise, bir süre önce hazırladığımız ve Vista kullanıcılarının kenar çubuğunda yerini bulan "CHIP Online" gadget'ı. CHIP Online, Windows Live Gallery sayfalarında, tüm kategorilerde (Türkçe) en çok beğenilen gadget olmayı başardı. Tüm diller dikkate alındığında ise, 5 yıldızlı 53 gadget'tan biri de CHIP Online gadget'ı. Galerideki toplam gadget sayısı ise 5.447.

Bugüne kadar yaklaşık 20.000 kişi tarafından kenar çubuğuna eklenen CHIP Online gadget'ını kullandığınız için ne kadar teşekkür etsek az. Yukarıda da söylediğimiz gibi biz bir aileyiz ve beğeniniz, birbirimizi ne kadar iyi anladığımızın en güzel kanıtı...

Eğer ailemizin bir üyesiyseniz ve CHIP Online gadget'ını henüz kenar çubuğunuza eklemediyseniz, bu adresi ziyaret ederek yapmanız gerekenleri ayrıntılarıyla öğrenebilirsiniz. Yorumlarınız ve forum sayfamıza yazacağınız önerilerle gadget'ı daha da geliştirmemize yardımcı olacağınıza eminiz.

Download: CHIP Online Vista Gadget

Okuyucu Yorumları