CHIP Online takipçileriyle sinemada buluşuyor

"Yarının Sınırında" filmini herkesten önce izlemek istiyorsanız hemen tıklayın, yerinizi ayırtın!

CHIP Online sinemaya gidiyor!

Zaman zaman gerçekleştirdiği özel gösterimlerle takipçilerini buluşturan CHIP Online yeni bir özel gösterimle karşınızda. Warner Bros. Pictures'dan Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow özel gösterimine hazır mısınız?

Özgün senaryosu ile göz kamaştıran, Tom Cruise'un yeni filmi Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow'un özel gösteriminde bir araya geliyoruz.

Tıklayın, kaydınızı yaptırın
Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzu [email protected] adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

Sadece 100 şanslı CHIP Online takipçisinin bir arkadaşı ile beraber katılacağı özel gösterimimiz 5 Haziran 2014 Perşembe günü saat 19:30 seansında, Cinemaximum Trump Towers, Salon 2'de gerçekleştirilecektir. Tarih ve zaman size uyuyorsa, hemen tıklayın ve kaydınızı yaptırın, şanslı 100 CHIP Online takipçisinden biri olma imkânını yakalayın!

Film hakkında ayrıntılı bilgileri www.yarininsinirinda.com dresinden alabilirsiniz. Film, 6 haziran 2014 tarihinde vizyona girecektir!

Tıklayın, kaydınızı yaptırın
Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzu [email protected] adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

© 2014 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Yarının Sınırında nasıl bir film?

Yarının Sınırında nasıl bir film?

Oscar® adayı Tom Cruise ("Görevimiz Tehlike" filmleri, "Collateral," "Jerry Maguire") ve Emily Blunt ("The Devil Wears Prada," "The Adjustment Bureau") Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures'ın Doug Liman ("The Bourne Identity," "Mr. & Mrs. Smith") tarafından yönetilen bilim-kurgu gerilim filmi "Yarının Sınırında/Edge of Tomorrow"un başrollerinde yer alıyorlar.

Epik aksiyon "Yarının Sınırında/Edge of Tomorrow" yakın gelecekte dünyadaki hiç bir askeri gücün yenemeyeceği uzaylı bir ırkın Dünya'ya saldırmasını konu alıyor.

Binbaşı William Cage (Cruise) birdenbire kendisini bir intihar görevinde bulur. Birkaç dakika içinde öldürülür ve hemen ardından kendisini açıklanamaz bir zaman döngüsünün içinde bulur. İçine düştüğü zaman döngüsü onu aynı acımasız savaşı tekrar tekrar yaşamaya ve tekrar tekrar ölmeye zorlar. Ama baştan aldığı her savaşta Cage, yanında yer alan Özel Kuvvetler savaşçısı Rita Vrataski (Blunt) ile becerilerini geliştirir. Cage ve Rita'nın tekrarladıkları her savaş onları uzaylıları yenme hedeflerine bir adım daha yaklaştırır.

Filmin uluslararası oyuncu kadrosunda Bill Paxton ("Aliens," HBO's "Big Love"), Brendan Gleeson ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"), Noah Taylor ("Lawless"), Kick Gurry (Avusturya TV'sinin "Tangle"), Dragomir Mrsic ("Snabba Cash II"), Charlotte Riley ("World Without End"), Jonas Armstrong (BBC TV'de "Robin Hood"), Franz Drameh ("Attack the Block"), Masayoshi Haneda ("Emperor") ve Tony Way ("The Girl with the Dragon Tattoo") yer alıyorlar.

Yönetmen Dough Liman, senaryo Christopher McQuarrie ve Jez Butterworth & John-Henry Butterworth, Hiroshi Sakurazaka'nın All You Need is Kill adlı romanından uyarlanmıştır.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliği ile sunar, bir 3 Arts Production ve Viz Productions işbirliği yapımı, bir Doug Liman Filmi, "Yarının Sınırında/Edge of Tomorrow." ABD'de 6 Haziran'da vizyona girecek film, bu tarihten itibaren tüm dünyada 2D, 3D ve IMAX formatlarında bir Warner Bros. Entertainment şirketi olan Warner Bros. Pictures, ve bazı bölgelerde Village Roadshow Pictures dağıtımı ile vizyona girecektir.

Filmin Türkiye vizyon tarihi de 6 Haziran'dır.

Okuyucu Yorumları