CHIP Online: Teknolojiye tıklanan 10 yıl...

Türkiye'nin teknoloji portalı CHIP Online, ziyaretçileri ile birlikte 10. yılını kutluyor...

CHIP Online 10 yaşında!

Rüzgar gibi geçti. 10 yıl nasıl da çabuk geçiverdi. Teknoloji dergiciliğinin tartışmasız lideri çok kısa bir sürede internette de teknoloji yayıncılığının lideri konumuna geldi. İlk zamanlarda CHIP dergisinin internet üzerindeki tanıtımını yapan bir internet sayfasından ibaret olan CHIP Online doğru zamanda yaptığı doğru hamleler ve geleceğe yönelik yatırımlarla bugün Türkiye'nin teknoloji gündemini belirleyen, Türkiye'nin en geniş içeriğe sahip teknoloji sitesi konumuna gelmiş durumda.

Şimdi rakamlarla kafanızı şişirmek istemiyoruz; kendimizi övmek gibi gereksiz bir uğraş içerisine de girmeyeceğiz. Bizim için önemli olan "şunları bunları yaptık" demek değil, sizlerden gelen olumlu geri dönüşleri görebilmek. sadece son dört ay içerisinde bant genişliğimizin iki kat arttığını, yeni bir sunucu almak ve buna ek olarak da mevcut sunucularımızı izin verdiği en yüksek donanım sınırına kadar terfi etmek zorunda kaldığımızı söylememiz yeterli.

Ve tüm bunları sizlerin, yani CHIP Online'ı her gün düzenli olarak takip eden ziyaretçilerimiz sayesnde gerçekleştirdik.

Sadece teknoloji, sadece doğru içerik!

Sadece teknoloji, sadece doğru içerik!

CHIP Online başarısını sadece ve sadece teknoloji yazan profesyonel yazar kadrosuna ve tabii ki sizlere borçlu. CHIP Online ekibi her güne yeni bir heyecanla başlıyor ve o anın teknolojik gelişmelerini CHIP Online ziyaretçilerine duyurmak için canla başla çalışıyor. 10 yıl önce de böyleydi, 10 yıl sonra da böyle olacak...

11 dilde yayın yapan CHIP Download sitesi ve dünyanın dört bir yanında yayımlanan CHIP'ler ile sürekli iletişim halindeyiz ve yıl içerisinde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz uluslararası editöryel toplantılar ile içeriğimizi yönlendirirken hem bilimsel gerçekler hem de internet trendlerini göz önünde bulundurmaya çalışıyoruz; böylece olaylara "geniş bir açıdan" bakmamız mümkün oluyor.

Türkiye'nin en ciddi yazar kadrosuna ve yine Türkiye'nin en güvenilir donanım test merkezine sahip olan CHIP Online ürettiği içerik ile hem CHIP Online ziyaretçilerinin bilgi ihtiyacını karşılıyor hem de amatör sitelere "doğru bir kaynak" olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Kuralları henüz tam olarak oturmamış olan internet yayıncılığı arenasında içeriğimizi kullanırken kaynak belirtme olgunluğunu gösteren teknoloji ve haber sitelerinin sayısının gün geçtikçe artması da bizi sevindiriyor elbette.

Türkiye'nin en ciddi tartışma platformlarından biri olan CHIP Online Forum üzerindeki kullanıcılarımız da gerek mesajları gerekse de hazırladıkları "uzmanına sorun", "foto dünyası", "CHIP Online haberleri", "okur ipuçları" gibi bölümlerle hem içeriğimizin gelişmesinde büyük rol oynuyorlar hem de ciddi tutumlarıyla CHIP Online Forum'un Türkiye'deki diğer forumlar arasından sıyrılıp farklılaşmasını sağlıyorlar.

Uzun sözün kısası...

Uzun sözün kısası...

CHIP Online gelişiyor, gelişmeye de devam edecek. Ekibimiz genişliyor, internet yayıncılığı konusundaki uluslararası standartlara uygun çalışmalarımız sürüyor.

Her günü teknoloji ile geçen 10 yılı arkada bıraktığımız 2009'da küresel krizin etkileri giderek daha az hissetmemizi sağlayan reklamverenlerimize ve bizi her geçen gün biraz daha ileriye gitmeye teşvik eden CHIP Online ziyaretçilerine teşekkür ediyoruz. Bu başarı bizim olduğu kadar sizlerin de...

2009 yılının mutlu ve umutlu bir yıl olması dileği ile...

CHIP Online Ekibi

Okuyucu Yorumları