CHIP Online ve Techradar'dan dev işbirliği!

CHIP Online ve Avrupa'nın dev teknoloji portalı arasındaki dev işbirliği her şeyi değiştirecek!

Dev ortaklıkta işlem tamam!

Teknoloji incelemeleri, güncel testleri, incelemeleri ve teknoloji dünyasından son dakika haberleri ile tanınan Techradar, Türkiye içerik ortağı olarak CHIP Onlineseçti. Bundan böyle Techradar üzerinde yayınlanan güncel içerikleri dakikası dakikasına CHIP Online'da da bulabileceksiniz!

Güvenilir, güncel, ciddi ve profesyonel teknoloji yayıncılığı dendiğinde sadece Türkiye'de değil, dünyada da ilk akla gelen global markalardan CHIP ve Techradar, teknoloji içeriğini zenginleştirmek için güçlerini birleştirdi. Teknoloji meraklıları artık hem CHIP hem Techradar tarafından hazırlanan tarafsız, güncel ve orijinal içerikleri anında, düzgün bir Türkçe ile CHIP Online'da bulabilecekler.

Cep telefonu, tablet, TV ve kamera testleri söz konusu olduğunda en önde gelen yayıncılardan biri olan Techradar ile teknoloji dünyasını günü gününe CHIP Online'dan takip etmek isteyen okurlarımız için gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinin Türkiye'deki özellikle teknoloji alanındaki bilgi kirliliğinin sonunu getireceğini düşünüyor ve bu işbirliğinin tüm CHIP Online dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.

CHIP Online ve Techradar ekipleri

Okuyucu Yorumları