CHIP Online Yenilendi

Sitemizi baştan aşağı yeniledik. En büyük yol göstericimiz sizlere sunduğumuz sitemizde neler yeni?

Yenilendik!

2008'e yeni girdiğimiz şu günlerde, CHIP Online'a da sizler için ferah bir bakış getirmek istedik. 2007'in ortalarından beri gerek sizlerden gelen istekler, öneriler; gerekse bizlerin "Keşke şöyle olsaydı" diye iç geçirdiğimiz özellikleri tek tek eklemeye çalıştık. Tabii ki sizlerin de ilk etapta farkedeceğiniz dış görünüş değişikliği , tüm değişikliklerin küçük bir parçası...

Hız, hız, hız...
Bizler bir sitenin hızı ne kadar iyiyse, o siteyi dolaşmaktan o kadar haz alıyoruz. Bir internet sitesinin hızı tabii ki sadece sunucu ile sınırlı değil. Sizin de bizden farklı düşünmediğinizi bildiğimizden dolayı, sitenin tüm kodlama alt yapısını baştan aşağı yeniledik. Tüm sayfalarımızı, size en doğru bilgiyi en hızlı şekilde getirecek şekilde sıfırdan tekrar yazdık. Gereksiz şeyleri değil, sizin istediğiniz bilgileri karşınıza getiriyoruz. Google'ın yavaşlığından biz sorumlu değiliz, belirtelim ;)

Dolaşım rahatlığı
Artık istediğiniz bilgiye gerek yukardaki simgelerimizden, gerek menülerimizden daha rahat ulaşabileceksiniz. Sizler için içeriğimizi kategorilediğimiz simge sisteminde, sadece ilgilendiğiniz alandaki makale ve haberlerimizi göreceksiniz. Ayrıca ana sayfamızdaki sekmeli sistemden, daha çok makalemize göz gezdirebilecek, son haftanın en popüler haberler ve makalelerini izleyebilirsiniz. Her sayfanın en üstünde bulunan "Buradasınız" ile yönünüzü kaybetmeyecek, beğendiğiniz haber, makale ve ürünle aynı kategorideki diğer yazı ve incelemerimize göz atabileceksiniz.

Anında haberiniz olsun
Zaten var olan RSS beslemelerimizi genişlettik. Artık CHIP Online RSS beslemeleri bir çok ayrı kategoride bilgiyi, bilgisayarınıza taşıyor. Ayrıca ana RSS beslememiz de, artık tüm kategorilerimizden en son girilen galeri, video, haber, makale ve ürünü de içeriyor.

Üyelerimize özel
Üyelerimiz artık forumlarımızdayken forumdaki en son mesajlardan ve sitemizdeki en son haber ve makalelerden haberdar olabilecekler. Ayrıca profil bölümünden kendilerine özel avatar resimlerini de yükleyebilirler. Avatarları dilerseniz sadece kendinize ayırın, dilerseniz tüm CHIP Online üyeleriyle paylaşın. Ayrıca çok yakında onları daha büyük süprizler bekliyor.

Video izlemek daha zevkli, galeriler daha renkli
CHIP Online Video sadece ürün incelemelerimizi değil, tüm videolarımızı kapsıyor. Kategorilerimize bir göz atın. Galerilerimiz ise şimdi çok daha hızlı, tabi editörün seçimi ile kaçırdığınız resim kalmayacak.

Yorumları yorumlayın
Artık site içerisindeki ününüz yorumlarınızın ne kadar beğenildiğine bağlı. Bakalım kim en iyi yorumları yapıyor, kim en kötü...

Biz CHIP Online yeniliklerini hazırlarken oldukça keyif aldık, umarız siz de gezerken aynı hazzı alırsınız. Eğer kaçırdığınız bir şey olursa yeni aramamızı deneyin ve bizden yakında bir çok yenilik daha bekleyin ;)

Okuyucu Yorumları