CHIP TV muhabiri olmaya ne dersiniz?

Seyrettiklerinizi paylaşın! En çok beğendiğiniz videoları bize gönderin, değerlendirelim, CHIP TV'de yayımlayalım.

CHIP TV sizi bekliyor!

Youtube dünyanın en büyük video paylaşım sitesi ancak aylardır (hatta geçen yıldan beri) kapalı. Ama trafik rakamları yalan söylemez, Türkiye'nin en popüler video sitesi hala Youtube. CHIP Online Youtube, Metacafe, Dailymotion ve benzeri video paylaşım sitelerinde gördüğünüz, beğenerek izlediğiniz enteresan videoları milyonlarla paylaşmak için size benzersiz bir fırsat sunuyor.

Artık CHIP TV üzerinde yer alan basit bir formu doldurarak seyrettiğiniz videoyu CHIP TV'ye gönderebilme imkanınız var. Tüm yapacağınız seçtiğiniz video için bir başlık yazmak, bir de kısa bir açıklayıcı metin. Ardından adınızı soyadınızı ve videoyu izlemiş olduğunuz web sayfasının adresini girip gönder düğmesine basıyor ve arkanıza yaslanıyorsunuz.

Bundan sonrası bize düşüyor. CHIP TV olarak verdiğiniz adrese gidecek, önerdiğiniz videoyu izleyecek ve onaylarsak CHIP TV'nin Sizlerden Gelenler köşesinde yayınlayacağız.

Artık sadece CHIP Online Forumda görüşlerinizi paylaşmak, haber ve makalelere yorum yazarak düşüncelerinizi iletmekle sınırlı değilsiniz. Şimdi sırada izlediğiniz videoları da herkese anlatmak, tanıtmak ve izletmek var! Tüm ziyaretçilerimize kolay gelsin diyoruz.

Video göndermeye başlayın!

Bu adresi web tarayıcınızın sık kullanılanlar bölümüne ekleyin. Beğendiğiniz bir videoyu izlerken adresini kopyalayın ve CHIP TV Video öneri formunu açın ve gönderin. Tam teşekküllü bir CHIP TV muhabiri olmak bu kadar basit işte!

Video gönderirken dikkat edilmesi gerekenler

Video gönderirken dikkat edilmesi gerekenler

Video önerirken dikkat edilmesi gerekenler
CHIP TV'ye gönderilen tüm videolar yayına girmeden önce kontrol edilecektir. Video önerirken aşağıdaki kurallara uymaya özen gösteriniz. CHIP TV'de aşağıdaki içeriklere sahip videolar kabul edilmemektedir.

  • Dini - politik - etnik propaganda içeren videolar
  • Bir kişiyi veya kesimi aşağılayan videolar
  • Nefret, kınama mesajları içeren videolar
  • Suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek ya da yerel düzeyde, ülke çapında ya da uluslararası düzeyde yasalara ters düşecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, her tür ve şekilde iletim dahil olmak üzere; yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı içeriğe sahip videolar.
  • Bir başkasının gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen ya da yasal düzenlemelerden kaynaklanan telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları dahil her türlü fikri ve sınai mülkiyet hakları ile korunan ya da bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlananlar da dahil olmak üzere; sahibinden ya da hakları elinde bulundurandan önceden yazılı izin almaksızın yayınlanmış videolar.
  • Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak içeriğe sahip videolar.

Bunun dışında, komik, eğlenceli, CHIP Online okurlarının güne mutlu olarak başlamalarını ve devam etmelerini sağlayacak, görenleri hayrete düşürecek ve eğlenceli saatler geçirmelerini sağlayacak her türlü video içeriğine kapımız sonuna kadar açıktır!

Hala bir Video bile göndermediniz mi?

Okuyucu Yorumları