Chrome 19'un final sürümü yayınlandı!

Chrome'un son sürümü küçük ama faydalı yeniliklerle geldi! İşte detaylar ve indirme bağlantısı!

Chrome 19 yayında; İndirin!

Google'ın web tarayıcısı Chrome'un yeni sürümü Chrome 19 yayınlandı. Son sürüm, yer imlerinizi, parolalarınızı, eklentilerinizi ve açık sekmeleri diğer bilgisayarlarla ve mobil cihazlarla eşitleyebiliyor.

Yenilenen ayarlar sayfası, arama kutucuğu ile ayarlar arasında dilediğiniz ayarı bulmanıza yardımcı oluyor. "Yeni sekme" sayfasında sağ alttaki yeni bir seçenek ise diğer PC ve diğer cihazlarınızdaki açık sekmelere ulaşmanızı sağlıyor (eşitleme özelliğinin tüm cihazlarda açık olması kaydıyla). Mobil cihazlarda Chrome'u eşitlemek için Android 4.0 ve Chrome'un mobil uygulamasını kullanıyor olmalısınız.

Peki Chrome 19, Chrome 18'den daha mı hızlı? İlk hız testi ve fazlası, haberimizin ikinci sayfasında.

V8 ve SunSpider testi, indirme bağlantısı

V8 ve SunSpider testi, indirme bağlantısı
SunSpider testi (milisaniye, küçük değerler daha iyi)

Peki Chrome 19'un vadettiği performans artışı gerçeğe dönüştü mü? Google'ın V8 hız testine göre tarayıcı artık 10.791 puan alıyor. Bir önceki sürümde ise puanı, 8.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, tüm tarayıcıların önünde bulunuyor.

CHIP Online Yorumu

Gelişmiş eşitleme sayesinde dışarı çıkmadan önce sekmelerinizi kaydetmenize gerek kalmıyor, farklı bilgisayarlardan onlara kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Ancak bu özelliği kullanmadan önce açık olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Ayarlar sayfasının yeni tasarımı ise aradığız ayarı bulmanızı kolaylaştırıyor. Chrome 19, hız testlerinde de ilk sıraya oturuyor.

Chrome tarayıcınız Chrome 19'a otomatik olarak güncellenmediyse, aşağıdaki bağlantıdan onu indirebilirsiniz.

İndirin: Chrome

Okuyucu Yorumları