Chrome 4 beta hazır; İndirin!

Google'ın internet tarayıcısı Chrome 4.0 beta mertebesine ulaştı; daha da hızlandı. İndirin...

Chrome 4 beta hazır; İndirin!

Google, popüler internet tarayıcısı Chrome 4.0'ın beta aşamasına geldiğini duyurdu. Bu sürüm daha iyi yer imi özelliklerinin yanı sıra tarayıcıyı daha da hızlı hale getiriyor.

Yeni yer imi senkronizasyon özelliğiyle evinde ve işinde Google Chrome kullananlar, her bilgisayarda yer imlerini ayrı ayrı kaydetmek zorunda kalmayacak. Farklı bilgisayarlara kurulu Chrome'lar arası senkronizasyon çok kolay ve hızlı hale getirilmiş.

Google yeni projesi olan Google Wave için de yoğun bir şekilde çalışıyor. Wave için hız gerekiyor, Google da yeni Chrome sürümlerini daha hızlı hale getiriyor. Chrome 4.0 beta da bunun açık bir örneği olarak önceki sürümden daha hızlı. Elbette gerçekte ne kadar hızlı, bunu testler gösterecek.

Haberin devamında: Video bağlantısı, hız karşılaştırması ve beta download bağlantısı...

Chrome 4.0 beta ne kadar hızlı?

Chrome 4.0 beta ne kadar hızlı?
Google Chrome hızla gelişiyor, hızlanıyor

Google blog'unda "Bu yeni beta sürümü pek çok hız geliştirmesi içeriyor. Özellikle her gün kullanılan internet uygulamalarının daha dinamik hale gelmesiyle, bu değişen elementlerin sayfada mümkün mertebe hızlı gösterilmesi gerekiyor. En son stabil sürüm ile yeni beta arasında yüzde 30 hız farkı var. İlk çıkan stabil Google Chrome sürümüyle aradaki fark ise yüzde 400"

Google Chrome 4.0'ın yeni özelliklerini CHIP-TV'de izleyebilirsiniz.

Download: Google Chrome 4.0 beta

Okuyucu Yorumları