Chrome: Google tarayıcısına yeni bir beta

Chrome için yeni güncelleme yayınlandı. Tarayıcı yeni sürümde birçok hatasına elveda diyor...

Sinsi güncellemelere devam

Google, Chrome web tarayıcısını yeni bir sürümünü yayınladı. 0.3.154.9 numaralı build, Flash video sorunları, PDF görüntüleme sorunları ve diğer birçok hata giderildi.

Ayrıca güncelleme geliştiricilere has sürümlerde yapılan değişiklikler de bir araya getirdi. Mesela çalıştırılabilir dosyalar öncelikle ara-kayıt sürecinden geçiyor ve kullanıcı onayına tâbi tutuluyor. Onaylanmayan dosyalar tarayıcı kapandığı zaman siliniyor.

Google'a göre YouTube videolarının durmasına sebep olan problemler ortadan kaldırıldı. Notebook touchpad'lerindeki kaydırma fonksiyonu artık düzgün çalışacak. Bunun dışında daha önceden haberini yaptığımız ve adres taklidine (spoofing) sebep olabilen güvenlik açığı kapatıldı. Ayrıca Chrome artık şifreli internet sitelerinin geçmişini kaydetmiyor.

Chrome 0.3.154.9 şu andan itibaren tarayıcının resmi web sitesinden indirilebiliyor. Daha önce Chrome'u sistemine kuranlar ise, yine sessiz sedasız bir biçimde yeni sürüme terfi ettiriliyor. Daha önceki güncellemeler sırasında da, Google'ın kullanıcı onayını almadan güncellemeleri yüklediğinden bahsetmiştik.

Download: Google Chrome

Okuyucu Yorumları