Chrome tabanlı 3 web tarayıcısı!

Chrome'un özelliklerine, Chrome kullanmadan ulaşmanızı sağlayacak 3 alternatif tarayıcı...

Chrome tabanlı 3 tarayıcı!

Chrome en popüler tarayıcıların başında geliyor, ancak geniş eklenti yelpazesine rağmen tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayabiliyor. Chrome'un açık kaynak kodlu yapısı ise geliştiricilerin güvenliğe yönelik Chrome tabanlı web tarayıcıları ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyor.

İşte denemeye değer 3 Chrome tabanlı tarayıcı.

Güvenlik üzerinde duranlara: Comodo Dragon

Tecrübeli, teknolojik kullanıcıları hedef alan Comodo Dragon, tamamen web güvenliğine odaklı bir tarayıcı. Comodo Dragon'u ilk yüklediğinizde firmanın yüksek güvenlikli DNS sunucularını kullanma seçeneğine sahip oluyorsunuz. Bir başka güvenlik işlevi, dijital SSL sertifikalarının kontrol edilmesi ve tarayıcının size web sitelerinin güvenliği konusunda bildirimlerde bulunması.

Comodo Dragon elbette kusursuz bir tarayıcı değil. Size çeşitli korkutma taktikleriyle Comodo ürünlerini ve hizmetlerini satmaya çalıştığını söyleyelim.

İndirin: Comodo Dragon

Rahatlık ve basitlik için: CoolNovo

Rahatlık ve basitlik için: CoolNovo

Önceden Chrome Plus adıyla tanınan CoolNovo'nun tüm amacı, çevrimiçi deneyiminizi mümkün olduğunca basit ve akıcı bir hale getirmek. Sadece tek bir tıklamayla "IE modunda" bir sekme açabilen tarayıcı, otomatik çeviri, fare hareketleri, çift tıklamayla sekme kapama gibi pratik işlevlere sahip. Bunların yanında çeşitli dosya indirme araçlarına da sahip tarayıcı, Super Drag işlevi sayesinde bağlantıları pencereye sürükleyerek açmanıza izin veriyor.

İndirin: CoolNovo

Çokluortam uzmanı: Torch Browser

Çokluortam uzmanı: Torch Browser

Web, hızla dosyalarımızı depoladığımız, eğlence içeriklerini bulduğumuz bir yer haline geliyor. Torch Browser ise Chromium'un paylaşma, indirme ve çokluortam işlevlerini güçlendiriyor.

Torch Browser'da ilk dikkatinizi çekecek işlevler arasında sürükle-bırak destekli, kutucuk tabanlı arayüz var. Bu eşsiz ve güçlü işlev sayesinde paylaşmak istediğiniz bir bağlantıyı, resmi veya metni ilgili kutucuğa sürükleyebiliyorsunuz. Gerisiyle Torch Browser ilgileniyor.

Torch Browser'ın bir başka özelliği, sayfalarda bulunan müzik ve videoları bilgisayarınıza kaydedebilmesi. Dahili Hola sayesinde belirli konumlara özel müzik ve videolara bile ulaşabiliyorsunuz.

İndirin: TorchBrowser

Okuyucu Yorumları